Montrealin suomalaiset iskivät maalit mieheen: Jesperi Kotkaniemeltä lähti valtava apina selästä ja se näkyi myös tuuletuksessa!

VIDEO: Montrealin suomalaiset iskivät maalit mieheen – Kotkaniemi päätti pitkän piinansa!

Montrealin suomalaiset iskivät maalit mieheen, kun joukkue isännöi New Jersey Devilsiä, mutta joukkueen huolestuttava vire jatkui.

Montreal Canadiens lähti viime yön kotiotteluunsa New Jersey Devilsiä vastaan viiden ottelun mittainen tappioputki niskassaan.

Edellisen ottelunsa “Habs” hävisi kotikaukalossaan rakkaalle veriviholliselle, Boston Bruinsille, peräti 1-8-lukemin, joten tavoitteena oli ehdottomasti kasvojenpesu; kaiken kaikkiaan Canadiens oli hävinnyt neljä edellistä kotiotteluaan.

Canadiensin suurin ongelma on ollut viime aikoina oman pään pelaaminen. Joukkue oli ennen viime yön ottelua päästänyt viidessä viime ottelussaan peräti 25 maalia ja kahdessa viime ottelussa peräti 14.

Ottelu Devilsiä vastaan ei kuitenkaan mennyt kotijoukkueen suunnitelmien mukaisesti.

Canadiens oli läpi ottelun takaa-ajoasemassa, eikä se johtanut ottelua kertaakaan. Lopulta omissa heilui jälleen aivan liikaa, sillä ottelun loppulukemat kirjattiin Devilsin eduksi 6-4.

Suomalaisittain ottelu sujui kuitenkin positiivisissa merkeissä, sillä sekä Jesperi Kotkaniemi, Joel Armia että Artturi Lehkonen onnistuivat jokainen maalinteossa – nimenomaan tässä järjestyksessä. Lisäksi Kotkaniemi toimi kakkossyöttäjänä Armian iskemässä 3-3-tasoitusmaalissa.

Samalla nuori suomalainen päätti pitkän piinaavan maalittoman putkensa.

Kotkaniemi oli onnistunut edellisen kerran maalinteossa lokakuun 9. päivänä pelatussa ottelussa Buffalo Sabresia vastaan, mikä oli Canadiensin kauden kolmas ottelu. Toki Kotkaniemi oli pidempään myös loukkaantuneena, joten hänen maaliton putkensa ehti venähtää “vain” 14 ottelun mittaiseksi. Tehopisteittä hän oli puolestaan yhdeksässä perättäisessä ottelussa, joten tappiosta huolimatta tehot 1+1 maistuivat varmasti 19-vuotiaalle suomalaiselle.

Canadiensin suomalaiskolmikosta viime aikoina kovimmassa vireessä on ollut Lehkonen, joka on tehnyt viiteen viime otteluun tehot 4+1.

Kaiken kaikkiaan Lehkonen on tehnyt kuluvalla kaudella 25 otteluun tehot 6+6=12 (+4). Kotkaniemen pistelukema 18 ottelusta on puolestaan 3+2 (-5) ja Armian 23 ottelusta 8+5=13 (+4).

Devilsin voiton takuumiehinä ottelussa toimivat Blake Coleman (2+2), Travis Zajac (1+2) sekä Nikita Gusev (0+3).

Canadiens-Devils-ottelun parhaat palat:

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

 

Jaa