Columbus Blue Jacketsin Nathan Gerbe paini itseään päätä pidemmän Travis Sanheimin kanssa - ja voitokkaasti.

VIDEO: 163-senttinen Nathan Gerbe paini 191-senttisen Sanheimin jäähän!

Pieni, mutta pippurinen Nathan Gerbe taklasi ensiksi upeasti Claude Giroux’ta ja paini sen jälkeen päätä pidemmän Travis Sanheimin jäähän.

Koon ei kannata todellakaan antaa hämätä, mitä tulee fyysiseen peliin tai pienimuotoiseen pystypainiin.

Tästä saatiin oiva osoitus viime yön NHL-kierroksella, kun Columbus Blue Jackets isännöi erittäin tärkeässä taistelussa pudotuspelipaikoista Philadelphia Flyersia vastaan.

Ottelussa pelattiin toisen erän loppuhetkiä, kun 163-senttinen Nathan Gerbe täräytti upean avojään taklauksen Flyers-kapteeni Giroux’hin.

Taklauksen jälkeen 191-senttinen Travis Sanheim saapui tilanteeseen puolustamaan kapteeniaan, kuten kuuluukin, mutta ei ehkä aivan toivomallaan menestyksellä: pienen pystypainin jälkeen Gerbe oli kaksikosta nimittäin se, joka toimitti vastustajansa jään pintaan.

Lähtötilanne tähän painiin oli melkoisen koomisen näköinen, sillä kokoero kaksikon välillä oli sen verran hurja.

Itse ottelun osalta Sanheim ja Giroux vetivät kuitenkin pidemmän korren, kun joukkue nousi kahden maalin tappioasemasta tasoihin ja voitti ottelun lopulta jatkoajan jälkeen lukemin 4-3. Giroux viimeisteli joukkueensa 3-3-tasoituksen ylivoimalla ja venytti samalla pisteputkensa seitsemän ottelun mittaiseksi (4+8=12). Sanheim puolestaan syötti Flyersin avausosuman – Gerbe sen sijaan jäi ottelussa tehopisteittä.

Ottelun voittomaalista vastasi ottelussa tehot 1+1 iskenyt Kevin Hayes ja ottelun tehokkaimpana pelaajana kunnostautui jatkoaikaosuman alustanut ja tehot 1+2 kerännyt Travis Konecny. Isänniltä tehokkaimmat pelaajat olivat Nick Foligno (1+1), Oliver Björkstrand (1+1) ja Markus Nutivaara (0+2).

Flyers majailee tällä hetkellä Metropolitan-divisioonassa kolmantena, kaksi pistettä Blue Jacketsin edellä ja yhden ottelun vähemmän pelanneena.

Tässä vielä Gerben taklaus ja paini Sanheimin kanssa:

Huom! Video on katsottavissa koko ruudulla!

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
Kaikki Urheiluvedot.com:n ilmaiset vetovihjeet täältä!

Jaa