Philadelphia Flyersin 23-vuotiaan ruotsalaishyökkääjä Oskar Lindblomin viimeinen syöpähoito on nyt ohi ja tie kohti täyttä tervehtymistä jatkuu positiivisissa merkeissä.

VIDEO: Upea hetki! Flyersin Oskar Lindblomin viimeinen syöpähoito ohi

Philadelphia Flyersin 23-vuotiaan Oskar Lindblomin viimeinen syöpähoito on nyt ohi; ruotsalaishyökkääjällä todettiin kesken kauden luusyöpä.

Oskar Lindblom pelasi toistaiseksi nuoren NHL-uransa parasta kautta, kun hän sai kuulla sairastuneensa luusyöpään. Nuoren ruotsalaisen viimeiseksi otteluksi ennen diagnoosia jäi 7. joulukuuta pelattu ottelu Arizona Coyotesia vastaan ja tuossa vaiheessa hän oli tehnyt 30 pelaamaansa otteluun tehot 11+7=18.

Syöpähoidot käynnistettiin hyvin nopealla aikataululla ja jo tuossa vaiheessa oli selvää, että NHL-kausi 2019-2020 jää hänen osaltaan kesken; edessä oli paljon suurempi taistelu kuin kaukalon väännöt.

Nyt, lähes seitsemän kuukautta myöhemmin, Lindblomilla on takanaan viimeinen sädehoito ja luonnollisesti mieli oli korkealla, kun hän postasi Instagramiin alapuolelta löytyvän videon. Videon yhteydessä hän kommentoi tunnelmiaan seuraavasti:

– Se kellon soittaminen tänään oli uskomaton tunne! En pysty sanoin kuvailemaan, miten kiitollinen olen lääkäreille, hoitajille sekä kaikille muille, jotka ovat auttaneet minua näiden viimeisten kuuden kuukauden aikana.

Lindblomia ei tulla näkemään missään nimessä kaukalossa, mikäli koronaviruspandemian keskeyttämä kausi 2019-2020 saadaan pelattua loppuun saakka. Sen sijaan hän tulee jännittämään kotisohvaltaan käsin, miten hänen Flyers-joukkuekaverinsa menestyvät pudotuspeleissä, pennsylvanialaisseuran selviydyttyä suoraan varsinaisiin pudotuspeleihin, kiitos joukkueen runkosarjasijoituksen.

Sen sijaan ensi kaudella Lindblomia on lupa odottaa takaisin kaukaloon, mikäli kaikki sujuu myös tästä hetkestä eteenpäin positiivisissa merkeissä: hänet nähtiin jo viime viikolla jäällä muutaman joukkuekaverinsa kanssa.

Tässä se hetki, kun Oskar Lindblomin viimeinen syöpähoito on takana:

Marko Ollonqvist
Toronto

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Jaa