Alexander Ovechkin katsoi poikansa kanssa Washington Capitalsin virtuaalipeliä televisiosta: NHL on koronaviruspandemian aiheuttamana pitkällä tauolla.

VIDEO: Alexander Ovechkin katsoi poikansa kanssa Capitalsin virtuaalipeliä TV:stä!

Washington Capitalsin venäläiskippari Alexander Ovechkin katsoi poikansa kanssa Capitalsin virtuaalipeliä TV:stä: Sergei-poika jännitti TV:n äärellä.

NBC Sports näytti lauantaina Washington Capitalsin ja Detroit Red Wingsin välisen virtuaaliottelun.

NHL on tällä hetkellä koronaviruspandemian sanelemana pitkällä tauolla, joten kaikki mahdolliset keinot on otettu käyttöön jääkiekkoihmisten viihdyttämiseksi, eikä kyse ole pelkästään jääkiekosta, vaan myös lukuisista muista urheilulajeista.

Alexander Ovechkin seurasi tuota peliä television välityksellä, yhdessä pienen Sergei-poikansa kanssa, ja samalla Nastasiya Ovechkina, joka on siis Alexanderin vaimo, taltioi tämän hetken puhelimellaan ja postasi Instagram-tililleen videon.

Kokemus oli varmasti ikimuistoinen erityisesti Alexanderille, sillä hän sai katsoa yhdessä poikansa kanssa Capitalsin ottelua televisiosta, vaikkakin virtuaaliottelun muodossa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Washington’s first family, the Ovechkins, taking in some Saturday night hockey (🎥: @nastyashubskaya)

Henkilön RMNB (@rmnb_blog) jakama julkaisu

Ovechkin on ilmaissut kuluvalla viikolla olleensa todella tylsistynyt olemaan vain kotonaan, niin sanotusti neljän seinän sisällä, mutta samaan aikaan hän on peräänkuuluttanut sitä, että jokaisen ihmisen on tämän maailmanlaajuisen koronaviruspandemian keskellä kannettava kortensa kekoon ja pysyttävä kotona.

NHL on ollut nyt tauolla noin kahden viikon ajan ja näin tulee olemaan mitä todennäköisimmin vielä viikkokausia, ellei jopa kuukausia.

Marko Ollonqvist
Toronto

SEURAA KORONAVIRUKSEN VAIKUTUKSIA URHEILUUN TÄÄLTÄ:
UV seuraa: Näin koronavirus vaikuttaa urheiluun!

Jaa