schedule 19 elokuun 2020 - 08:05
person Joonas Eriksson

Alexander Ovechkin kavensi Washington Capitalsin ja New York Islandersin välisen ottelusarjan 3-1:een kahdella maalillaan.

Washington Capitalsin supertähti Alexander Ovechkin on yrittänyt pitää seuraansa mukana NHL:n pudotuspeleissä ja tänään hän onnistui siinä varsin mallikkaasti, kun venäläishyökkääjä takoi joukkueensa kaksi maalia, jonka ansiosta joukkue nappasi 3-2-voiton New York Islandersista.

Joukkue oli melkoisessa ahdingossa avauserän jälkeen, kun Leo Komarovin edustama New York Islanders eteni jo 2-0-johtoon.

Toisen erän alussa Capitalsin Evgeny Kuznetsov kavensi ottelun 2-1:een ja sen jälkeen alkoi “Ovechkinin show”. 34-vuotias Capitals-tähti takoi ensin ottelun tasoihin ylivoimalla ajassa 25:59.

Kolmannessa erässä Ovechkin onnistui johdattamaan joukkueensa voittoon jälleen ylivoimalla, kun hän laukoi upeasti kiekon ohi Islanders-vahti Semyon Varlamovin rannelaukauksellaan.

Ovechkin kavensi sarjan maaleillaan:

Ovechkin on iskenyt NHL:n pudotuspeleissä nyt 25 pudotuspelimaalia, jotka vievät hänet suomalaislegenda Jari Kurrin rinnalle. Kaksikko on nyt yhdessä muun muassa Cam Neelyn ja Daniel Alfredssonin kanssa NHL:n pudotuspeleissä viidenneksi eniten ylivoimamaaleja iskeneitä laitahyökkääjiä.