Alexander Ovechkinilta upea pommi: ex-joukkuekaveri Nate Schmidt lensi komeassa kaaressa vaihtoaitioon.

VIDEO: Ovechkinilta upea pommi – taklasi ex-joukkuekaverinsa vaihtoaitioon!

Washington Capitalsin kapteenilta Alexander Ovechkinilta nähtiin upea pommi ottelussa Vegas Golden Knightsia vastaan, minkä sai tuta ex-joukkuekaveri.

Kun mietitään jääkiekossa nähtäviä taklauksia, juuri mikään ei tuota katsojalle samanlaista nautintoa kuin taklaus, jossa vastaanottaja löytää itsensä syvältä vaihtoaition puolelta.

Tällainen tilanne koettiin, kun upeista ja painavista taklauksistaan tunnettu Alexander Ovechkin taklasi ex-joukkuekaveri Nate Schmidtiä voimalla ja ennen kaikkea puhtaasti. Tuon taklauksen seurauksena Schmidt löysi itsensä vaihtopenkin lattialta; onni onnettomuudessa oli se, että kyseessä oli edes hänen nykyisen joukkueensa vaihtoaitio – se kuittailun määrä Capitalsin penkin puolella, kun olisi ollut satavarmasti melkoista.

Kaikkein hienointa tilanteessa oli se, että Schmidt saapui seuraavaan vaihtoonsa kaukaloon hymy korvissa ja myöhemmin hänen nähtiin naureskelevan Ovechkinin kanssa.

Tilanne nähtiin ottelun avauserässä.

Tuo Ovechkinin taklaus olikin käytännössä ottaen ainoa positiivinen asia tässä toissa kevään Stanley Cup -finaaliuusinnan avauserässä, siis Capitalsin osalta, sillä Golden Knights takoi ensimmäisen kaksikymppisen aikana taululle 2-0-lukemat. Isäntien maaleista vastasivat Nick Holden ja Reilly Smith.

Ottelun toisessa erässä nähtiin puolestaan yksi maali ja siitäkin vastasi Golden Knights, kun Max Pacioretty iski ajassa 34:06 taululle 3-0-lukemat.

Capitals tuli kuitenkin mukaan otteluun päätöserässä, kun T.J. Oshie avasi vieraiden maalihanat ajassa 48:47 ja toi joukkueensa maalin päähän vain vajaata kahta minuuttia myöhemmin. Golden Knights kesti kuitenkin vieraiden rynnistyksen ja voitti ottelun lukemin 3-2.

Tässä vielä Ovechkinin taklaus:

Ja kaksikon välistä naureskelua hetkeä myöhemmin:

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
Kaikki Urheiluvedot.com:n ilmaiset vetovihjeet täältä!

Jaa