schedule 22 tammikuun 2020 - 09:53

Patrik Laine maalasi Winnipeg Jetsin ainokaisen ottelussa Carolina Hurricanesia vastaan, mutta äiti-Laine varasti show’n tanssillaan.

Winnipeg Jets on voittanut viimeisestä kymmenestä ottelustaan ainoastaan kolme ja viime yön NHL-kierroksella koetun Carolina Hurricanes -tappion myötä joukkue on hävinnyt nyt kolme ottelua putkeen.

Tappio Hurricanesille tuli lukemin 1-4 ja kaukalossa tahtipuikkoja heiluttelivat tehot 1+2 nakuttanut Teuvo Teräväinen sekä paluunsa jälkeisessä toisessa ottelussa kaksi maalia naulannut konkari Justin Williams, joka siis oli kauden ensimmäisen puoliskon pelaamatta, pitäessään taukoa jääkiekosta.

Winnipegin ainoasta maalista vastasi Patrik Laine, mutta se jäi luonnollisesti laihaksi lohduksi tappion myötä. Jetsille tarjoutuu vielä mahdollisuus poistua All Star -tauolle voitto takataskussa, sillä joukkue kohtaa ensi yön NHL-kierroksella Columbus Blue Jacketsin.

Poikien tappioputki kaukalossa ei kuitenkaan tunnu Jets-äitejä juurikaan häiritsevän.

Äidit kulkevat parhaillaan meneillään olevalla äiti-kiertueella joukkueen matkassa ja leidit yleisössä laittoivat Hurricanes-pelissä yleisön puolella jalalla koreasti joukkueen alakulosta huolimatta.

Show’n varasti Patrik Laineen äiti Tuija Laine, joka sai NHL:n virallisella GIF-tilillä oman 15-minuuttisensa julkisuudessa, kiitos tanssiliikkeidensä. Tilillä on yli 109 000 seuraaja, joten näkyvyys oli taattu – etenkin, kun GIFiä on luonnollisesti jaettu sosiaalisessa mediassa.