NHL-kovanaama Ryan Reaves erehtyi taklaamaan Rasmus Ristolaista ja löysi itsensä jään pinnasta.

VIDEO: Kovanaama Ryan Reaves erehtyi taklaamaan Ristolaista – ei hyvä valinta!

Vegas Golden Knightsin kovanaama Ryan Reaves erehtyi taklaamaan Buffalo Sabresin Rasmus Ristolaista ja päätyi itse jään pintaan.

Vegas Golden Knights isännöi viime yön NHL-kierroksella Buffalo Sabresia ja voitti ottelun numeroin 4-2.

Kun ottelu oli noin puolivälissä, lähti yhtenä NHL:n kovanaamoista tunnettu Ryan Reaves taklaamaan Sabresin suomalaispuolustaja Rasmus Ristolaista. Reavesilla oli varmasti mielessään mojova niitti, jonka seurauksena Ristolainen olisi löytänyt itsensä jään pinnasta, mutta tilanne ei edennyt Golden Knights -pelurin osalta oikein toivotulla tavalla.

Ristolainen nimittäin huomasi Reavesin luistelevan häntä kohti taklaus mielessään ja päätti antaa 102-kiloiselle laiturijärkäleelle pienen vastapusun.

Reaves menetti tilanteessa tasapainonsa, horjahti niskat edellä kaukalon laitaan ja jäi hetkeksi aikaa keräilemään itseään jään pinnasta.

192-senttinen ja 98-kiloinen Ristolainen on aiemminkin NHL-urallaan osoittanut, ettei häntä ole kovinkaan helppo horjuttaa fyysisellä pelillä, mutta tämä oli kaikkein konkreettisin esimerkki, kun toisena osapuolena oli NHL:n fyysisimpiin pelaajiin lukeutuva Reaves.

Mitä sitten tulee itse ottelun lopputulokseen, Sabres alkaa käytännössä ottaen olla ulkona Itäisen konferenssin pudotuspelijunasta. Monet odottivat Sabresin olevan itse asiassa jo NHL Trade Deadlinella yksi myyjäosapuolista, sillä matka pudotuspeliviivaan oli jo tuossa vaiheessa kohtalaisen pitkä, mutta seuran sisällä riitti vielä uskoa pudotuspeliunelmaan ja lähes jokaisen yllätykseksi seurasta tuli pelaajasiirtojen takarajalla yksi ostajaosapuolista.

Tässä vielä Ristolaisen vastataklaus:

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
Kaikki Urheiluvedot.com:n ilmaiset vetovihjeet täältä!

Jaa