Robin Lehneriltä huikaiseva torjunta Arizona Coyotesia vastaan: sai Standing ovationin yleisöltä ja joukkuekavereiltaan.

VIDEO: Voi pojat, mikä “seivi”! Robin Lehneriltä huikaiseva torjunta

Chicago Blackhawksin ruotsalaisvahti Robin Lehneriltä nähtiin huikaiseva torjunta viime yön NHL-kierroksella Arizona Coyotesia vastaan.

Kuluvaksi kaudeksi vapaiden pelaajamarkkinoiden kautta Chicago Blackhawksiin siirtynyt ja viime vuonna NHL:n parhaaksi maalivahdiksi ehdolla ollut Robin Lehner on löytänyt Chicagosta itselleen nopeasti uuden kodin.

Hän on esiintynyt kuluvalla kaudella 16 ottelussa, joista hän on aloittanut 15, ja pysäyttänyt kiekot näissä 92,90 prosentin varmuudella. Näistä 16 ottelusta kymmenessä hänelle on kirjattu 30+ torjuntaa ja peräti neljässä yli vähintään 40 torjuntaa; hän onkin ollut melkoinen pelastava enkeli joukkueellaan useammassa kuin yhdessä ottelussa.

Viime yönä Suomen aikaa pelatulla NHL-kierroksella Lehner oli jälleen melkoisessa kiekkosateessa.

Blackhawksin vieraaksi saapunut Arizona Coyotes laukoi kiekon häntä kohti peräti 47 kertaa ja näistä hän kykeni pysäyttämään 44. Ottelu venyi 3-3-lukemissa aina voittolaukauskilpailuun saakka, mikä ei olisi ollut mahdollista ilman ruotsalaisvahdin huippuotteita, ja siellä Coyotes vei ansaitusti voiton.

Lehner totesi hiljattain, ettei hän ole todellakaan voittolaukauskilpailujen ystävä ja se näkyi jälleen kerran: Coyotesilta ampumaan tulivat Nick Schmaltz ja Conor Garland, jotka molemmat ohittivat 28-vuotiaan Blackhawks-vahdin yrityksillään. Kun Isäntien kolmesta ampujasta onnistui ainoastaan toisena laukonut Patrick Kane, oli peli selvä ja pisteet matkasivat aavikolle 4-3-loppulukemin.

Lehnerin iltapuhteeseen mahtui lukuisia huippupelastuksia, kuten tämä Hasek-torjunnan ja niin sanotun tuulimyllyn sekoitus Clayton Kellerin maalintekoyrityksen edessä:


Tässä vielä Blackhawks-Coyotes-ottelun parhaat palat:

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
888Sport tarjoaa muhkean 100% ensitalletusbonuksen aina 100€ asti!

Jaa