schedule 28 huhtikuun 2019 - 03:02
person Joonas Eriksson

Roope Hintz fantastisessa vireessä, kun Dallas Stars nappasi vieraissa St. Louis Bluesilta voiton NHL:n pudotuspelejen toisella kierroksella.

Dallas Starsin Roope Hintz oli illan tähti taituroidessaan joukkueensa kaksi maalia, sekä antaessaan Miro Heiskaselle upean syötön, josta puolustaja naulasi kiekon ohi Blues-vahti Jordan Binningtonin.

Ottelun ensimmäisessä erässä,  ajassa 07:11 syntyi avausmaali, kun Hintz laukoi joukkueensa 1-0-johtoon.

Avausmaalista oli kulunut vajaa seitsemän minuuttia, kun Hintz antoi nuorelle puolustajalle Miro Heiskaselle upean syötön, josta 19-vuotias tulokas taituroi kiekon näyttävästi maaliin.

22-vuotias Hintz vastasi myös kamppailun viimeisestä maalista, kun kolme sekuntia ennen summeria Hintz täräytti kiekon tyhjiin.  Dallas Stars voitti lukemin 4-2 ja tasoitti ottelusarjan 1-1:een.

Hurjassa vireessä oleva Hintz on iskenyt viimeiseen viiteen otteluun tehot 4+3.

NHL Pudotuspelit 2019 – tässä otteluparit, ohjelma ja aikataulut!