Anaheim Ducksin kotihallina toimivassa Honda Centerissä etsittiin Teemu Selänteen kaksoisolentoa: kuviin tarttuikin suomalaislegenda itse, naama täynnä popcornia.

VIDEO: Faneille huikea yllätys! Etsittiin Selänteen kaksoisolentoa – löytyikin oikea Teemu!

Anaheim Ducksin viime yön kotipelissä etsittiin Teemu Selänteen kaksoisolentoa ja fanit saivat upean yllätyksen, kun kamera löysi oikean Teemun.

Anaheim Ducks on kuulunut NHL-kauden 2019-2020 positiivisimpiin yllättäjiin tähän mennessä.

Joukkue rankattiin kaikissa ennakkokaavailuissa todella alas, mutta tällä hetkellä Ducks keikkuu Tyynenmeren divisioonassa toisena ja itse asiassa koko NHL:n sarjataulukossa jaetulla viidennellä sijalla.

Yksi Ducksin alkukauden saloista on ollut erittäin vahva kotivire. Ennen viime yön NHL-kierrosta joukkue oli voittanut kaikki neljä kotiotteluaan, eikä putken jatkuminen ollut viime yönäkään kaukana.

Calgary Flames ryösti vierasvoiton 2-1-lukemin, Michael Stonen ja Mikael Backlundin tuotua vieraat ensiksi rinnalle ja sitten ohi. Ottelun voittomaali nähtiin vasta viimeisen kymmenminuuttisen aikana ja molemmat joukkueet olisivat eittämättä ansainneet tästä äärimmäisen tasaisesta kamppailusta vähintään sen yhden sarjapisteen.

Kauden ensimmäisestä kotitappiosta huolimatta Ducks-fanien ei tarvinnut lähteä tyhjin käsin kotiin.

Heitä nimittäin odotti huikea yllätys, kun Honda Centerissä laitettiin Teemu Selänne Look Alike Cam hakemaan yleisöstä suomalaislegendan kaksoisolentoja. Käytännössä ottaen kaksoisolennoiksi haettiin miehiä, joilla oli pidemmät hiukset ja parta.

Mutta sitten valotaululle pamahti oikea Teemu Selänne, mutustamassa popcornia. Eikä kaikkien aikojen suomalaismaalintekijällä ollut selvästikään mitään käryä Ducksin kotiotteluissa show’ta pyörittävien henkilöjen aikeista – niin yllättynyt oli Selänteen ilme.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa