Jeremy Roenick repesi liitoksistaan: Sonny Milanon osuma Vuoden maali!

VIDEO: Jeremy Roenick hehkutti – Sonny Milanon osuma Vuoden maali!

NBC Sportsin asiantuntijana toimiva pelaajalegenda Jeremy Roenick ei ollut pysyä henkseleissään: “Sonny Milanon osuma Vuoden maali!”

Kun viime kaudesta paperilla heikentynyt Columbus Blue Jackets aloitti kautensa kahdella tappiolla, maalieron ollessa 3-11, monet olivat varmoina, että joukkueen juna menestykseen karkasi asemalta Sergei Bobrovskyn, Artemi Panarinin ja Matt Duchenen mukana.

Sen jälkeen Blue Jackets on kuitenkin voittanut viimeisestä neljästä ottelustaan kolme ja yksi selittävistä tekijöistä on löytynyt joukkueen tolppien välistä: Joonas Korpisalo on pelannut näistä neljästä ottelusta jokaisen.

Viime yön NHL-kierroksella Blue Jackets kaatoi kotonaan Dallas Starsin numeroin 3-2.

Korpisalo torjui ottelussa 31 kertaa ja hänet onnistuivat ohittamaan ainoastaan maanmies Miro Heiskanen ja konkarihyökkääjä Joe Pavelski, joka teki joukkueensa 2-3-kavennusmaalin vain viisi sekuntia ennen ottelun päättymistä.

Ottelun voittomaalista vastasi huikealla yksilösuorituksella Blue Jacketsin Sonny Milano, joka vei joukkueensa juuri ennen päätöserän puoliväliä 3-1-johtoon.

Osuma oli niin upeaa katseltavaa, että se sai NBC Sportsin asiantuntijana työskentelevän Jeremy Roenickin repeämään täysin liitoksistaan.

– Vuoden maali! Vuoden maali! Kovinkaan montaa näin hienoa maalia, ette tällä kaudella tule näkemään. Minun papereissani tuo on Vuoden maali!

Dallas Starsille, joka paperilla lukeutui ennakkoon mestarisuosikkien joukkoon, alkukausi on ollut suorastaan karmiva. Teksasilaisseura on pelannut jo kahdeksan ottelua, voittanut niistä ainoastaan yhden ja kerännyt kasaan kolme sarjapistettä.

Omalla tavallaan entistä ikävämmäksi tilanteen tekee se, että näistä seitsemästä tappiosta peräti viisi on tullut ainoastaan yhden maalin erolla: joukkue ei ole siis pelillisesti kaukana voittamisesta, mutta henkisesti maalin tappiot ovat äärimmäisen raskaita.

Starsin suurin ongelma on ollut joukkueen kirkkaimmat tähdet.

Tyler Seguinilla on kasassa tehot 2+2, Joe Pavelskilla 1+1, Jamie Bennillä 1+1 ja John Klingbergillä 0+1. Kaiken kukkuraksi jokainen, Pavelskia lukuun ottamatta, on tehotilastossa miinuksella; esimerkiksi Klingbergin teholukema on -6.

Seuran ainoat piristysruiskeet löytyvätkin suomalaisosastolta: Roope Hintz on joukkueensa tehokkain pelaaja pistein 4+1 (-1) ja Miro Heiskanen toiseksi tehokkain pistein 2+2 (+2).

Suomalaispelaajista puheenollen, tässä vielä Heiskasen viime yön maali:

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa