Oskar Lindblom liittyi Flyersin matkaan ja sai joukkuekavereiltaan sen mukaisen reaktion harjoituksissa.

VIDEO: Syövästä toipunut Oskar Lindblom liittyi Flyersin matkaan – upea reaktio!

Syövästä toipunut Oskar Lindblom liittyi Philadelphia Flyersin matkaan ja sai aikaiseksi upean reaktio hypättyään kaukaloon harjoituksissa.

Oskar Lindblom oli alkukaudesta yksi Philadelphia Flyersin harvoja valopilkkuja. Hän teki kauden 17 ensimmäisessä ottelussa komeat tehot 8+6=14 ja osoitti olevansa oiva ase pennsylvanialaisseuran hyökkäyspäähän, unohtamatta myös hänen vahvaa tekemistään alaspäin.

Lindblom oli joukkueensa kokoonpanossa vielä joulukuun 7. päivänä, kotiottelussa Ottawa Senatorsia vastaan, mutta sen jälkeen hän joutui jäämään sivuun Flyersin vahvuudesta. Diagnoosi oli kertakaikkisen kamala: hänellä todettiin Ewingin sarkooma eli luusyöpä.

Nopeasti kävi selväksi, ettei Lindblomia nähdä enää suurella todennäköisyydellä kaukalossa kauden NHL-kauden 2019-2020 aikana. Edessä oli paljon suurempi taistelu kuin kaukalossa käytävät väännöt.

Heinäkuun alussa tuo taistelu oli voitettu, kun Lindblom kävi läpi viimeisen syöpähoitonsa. Helpotus paistoi ruotsalaisen kasvoilta, kun hän hyvästeli hoitajat, jotka olivat pitäneet hänestä erinomaista huolta.

Heinäkuun lopulla Lindblom sai lisää hyviä uutisia: Flyers tiedotti allekirjoittaneensa hyökkääjänsä kanssa kolmivuotisen ja yhteisarvoltaan 9 miljoonan dollarin arvoisen jatkosopimuksen. Jo tuossa vaiheessa Flyersin suunnalla oltiin positiivisia sen suhteen, että Lindblom saattaisi pelata vielä tällä kaudella.

[vihjeet]

– Olemme toiveikkaita sen suhteen, että Oskar on yksi 31 pelaajasta, jotka matkaavat Torontoon. Olemme tehneet töitä sen eteen ja katsotaan nyt, miten pari seuraavaa päivää menee, mutta se on tavoitteemme, seuran GM:nä toimiva Chuck Fletcher kertoi tuolloin NHL.com:n mukaan.

Eilisestä tuli se päivä, kun Lindblom liittyi joukkueensa mukaan Torontossa. Vastaanotto harjoituksissa oli huikea: Lindblom asettui yksinään keskiympyrään, joukkuekaverit muodostivat ringin hänen ympärilleen ja takoivat mailaansa jäähän siihen malliin, ettei paremmasta väliä.

Se, tuleeko Lindblom vielä pelaamaan tällä kaudella, lienee riippuvainen ainakin siitä, miten pitkälle Flyers etenee näissä meneillään olevissa pudotuspeleissä; niin tai näin, tämä oli varmasti jälleen yksi jättimäinen askel Lindblomille henkisellä tasolla ja iso juttu myös koko joukkueelle.

Viime yönä Suomen aikaa hän seurasi katsomosta, kun oranssipaidat kaatoivat Montreal Canadiensin 1-0-lukemin ja ottivat 2-1-johtoaseman voittojen osalta ottelusarjassa.

– Oli mahtavaa saada Oskar takaisin kaukaloon meidän kanssa. Uskon, että se antoi meille ehdottomasti pientä lisäkipinää, NHL-uransa ensimmäisen nollapelin pudotuspelien osalta torjunut Carter Hart iloitsi ottelun jälkeen antamassaan haastattelussa.

Video Lindblomin saamasta vastaanotosta:

Marko Ollonqvist
Toronto

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord