Isä Tomi Haula paljastaa syyt Erik Haulan erilaiselle reitille NHL:ään ja avautuu ylipäätään nuorten pelaajien tilannetta.

VIDEO: Isä Tomi Haula paljastaa syyt Erik Haulan erilaiselle reitille NHL:ään!

Isä Tomi Haula paljastaa syyt Erik Haulan erilaiselle reitille NHL:ään: hän istahti Urheiluvedot.com:n vieraaksi keskustelemaan ylipäätään jääkiekosta.

Kovinkaan moni suomalainen ei ollut koskaan kuullut Erik Haulasta, kun suomalaissentteri alkoi jo kolkutella NHL-ovia.

Syy tälle oli yksinkertainen: Erik ei ollut koskaan pelannut Suomessa aikuisten sarjoissa, sillä hän lähti kesken lukion pelaamaan Pohjois-Amerikkaan.

Mutta, miten Erik oikein päätyi tällaiselle reitille?

MEILLÄ MYÖS PIKKUPRINTTI KESTÄÄ PÄIVÄNVALON!

KOSKA SUOMALAINEN KYLLÄ HAISTAA PASKAPUHEEN!

– Lukiota käytiin vuosi Suomessa ja sitten, kun olit maajoukkueessa mukana, se lukio lähti vähä niin kuin järkyttävään syöksykierteeseen, isä Tomi Haula, joka toimii itse pelaaja-agenttina, paljastaa Urheiluvedot.com:lle.

– Me päätettiin siinä vaiheessa, että lähdetään jenkkeihin ja mennään semmoseen paikkaan, jossa se koulu on pakko hoitaa. Me mentiin Shattuck St. Mary’siin, joka oli silloin yksi maailman parhaista sisäoppilaitoksia; siellä on ollut esimerkiksi Sidney Crosby, Nathan MacKinnon, Jonathan Toews – tollasii ihan kohtalaisia vetureita.

– Me oltiin siellä vuosi ja sitten jatkettiin USHL:ään, yliopistoon – saatiin yliopistostipendi jo siellä Shattuckissa. Sieltä yliopistoon, kolme vuotta siellä ja sitten sieltä NHL:ään.

Tomi Haulan haastattelu julkaistaan neljässä osassa: tässä yli kuuden minuutin mittaisessa toisessa osassa hän puhuu ylipäätään nuorten pelaajien reitistä NHL:ään.

Voit katsoa tämän toisen osan kokonaisuudessaan alapuolelta:

Seuraava osa julkaistaan huomenna, lauantaina.

Lue myös:
NHL Pudotuspelit 2019 – tässä otteluparit, ohjelma ja aikataulut!

Jaa