schedule 26 tammikuun 2020 - 08:10

Tyynenmeren divisioona voitti All Star -turnauksen 2020, kun se kaatoi finaalissa Itäisen konferenssin puolelta tulleen Atlantin divisioonan.

Vuoden 2020 All Star -turnauksen ensimmäisessä ottelussa Atlantin divisioona marssi Metropolitanin yli lopulta numeroin 9-5. Ensimmäisen erän jälkeen ottelu oli vielä 4-4-tasalukemissa ja itse asiassa Metropolitan siirtyi ottelussa 5-4-johtoon, toisen erän alkupuolella, mutta sen jälkeen Atlantin divisioona meni menojaan takomalla viisi maalia putkeen.

Ottelussa neljä tehopistettä mieheen takoivat Atlantin divisioonasta Anthony Duclair (3+1), David Pastrnak (3+1), Victor Hedman (1+3) sekä Tyler Bertuzzi (0+4). Metropolitanilta samaan pystyi tehot 1+3 tehnyt Seth Jones.

Toisessa ottelussa käsikirjoitus oli lähestulkoon identtinen, sillä ensimmäisen erän jälkeen tilanne oli tasan 4-4, mutta lopulta Tyynenmeren divisioona käveli Keskisen divisioonan yli All Star -turnauksen finaaliin lukemin 10-5.

Tyynenmeren divisioonan joukkueesta neljä tehopistettä tekivät Tomas Hertl (4+0), Leon Draisaitl (3+1), Matthew Tkachuk (2+2) ja Quinn Hughes (1+3).

All Star -turnauksen finaalissa kohtasivat siis Tyynenmeren divisioona ja Atlantin divisioona.

Atlantin divisioona karkasi ottelun avauserässä 3-1-johtoon, mutta toisessa erässä peli kääntyi täysin Tyynenmeren divisioonalle, kun se vei jälkimmäisen erän nimiinsä lukemin 4-1. Näin ollen Tyynenmeren divisioona juhli mestaruutta 5-4-lukemin.

Finaaliottelussa yksikään pelaaja ei tehnyt kahta tehopistettä enempää ja kuvaavaa pelille oli se, että jokainen kaukalossa käynyt pelaaja merkkautti tililleen vähintään yhden tehopisteen.

Finaaliottelun jälkeen All Star -tapahtuman arvokkaimmaksi pelaajaksi valittiin Boston Bruinsia edustava Pastrnak, joka teki finaalissa tehot 1+1 ja koko turnauksessa yhteensä pisteet 4+2.