Vegas Golden Knights julkaisi AHL-seuransa: Henderson Silver Knights.

VIDEO: Vihdoin! Vegas Golden Knights julkaisi AHL-seuransa nimen ja logon

Kuukausia jatkunut spekulaatio on ohi: NHL:ssä pelaava Vegas Golden Knights julkaisi vihdoin sekä AHL-seuransa nimen että myös logon.

Kun NHL ilmoitti pari vuotta sitten Vegasin liittyvän NHL-kartalle, puheet tulevan seuran nimestä ja logosta kävivät tuolloin kuumina – aivan, kuten tilanne on NHL:ään kaudeksi 2021-22 liittyvän Seattlen kanssa. Lopulta nimeksi valikoitui Golden Knights ja samaan aikaan myös sekä seuran logo että peliasut näkivät ensimmäistä kertaa päivänvalonsa suuren yleisön edessä.

Golden Knightsilla ei ole ollut toistaiseksi omaa AHL-yhteistyöseuraa, mutta nyt on. Tulevan AHL-seuran nimestä ja logosta kohistiin ainakin jollain tasolla jopa samoissa määrin kuin itse emoseuran kohdalla, mutta nyt siis odotus on ohi: AHL:ään liittyy ensi kaudeksi mukaan Henderson Silver Knights.

Uuden AHL-seuran logo on saanut lähes yksinomaan positiivisen vastaanoton, mutta sen sijaan nimi on jakanut mielipiteet voimakkaasti kahtia: toisten mielestä nimi on erittäin looginen ja fiksu, toiset taas näkevät, ettei sitä ole pohdittu tippaakaan. Sinällään onkin koomista, että Golden Knightsin kohdalla keskustelu oli tismalleen identtistä silloin, kun nimi ja logo tuotiin julkisuuteen.

– Tämä on erityislaatuinen päivä meidän organisaatiollemme, Hendersonin kaupungille sekä koko Etelä-Nevadan alueelle, Golden Knightsin omistaja Bill Foley kertoi tiedotteessa.

– Vuosien mittaisen suunnittelun ja valmistelun jälkeen saamme vihdoin toivottaa Henderson Silver Knightsin kotiin.

– Nyt fanimme pääsevät seuraamaan ikään kuin takapihaltaan pelaajien tietä kohti Vegas Golden Knightsia.

Silver Knights tulee pelaamaan Nevadassa sijaitsevassa Paradisen kaupungissa siihen saakka, kunnes joukkueen upea 6 000 katsojaa vetävä halli valmistuu Hendersoniin.

– Hendersoniin valmistuva areena tulee vetämään vertoja T-Mobila Arenalle (Golden Knightsin kotihalli) ja joissain määrin se on jopa parempi: siitä tulee kompaktimpi ja helppopääsyinen.

Tiedotteessa kerrotaan, että Silver Knightsin logoon on haettu inspiraatiota keskiaikaisilta taistelukentiltä: kaiken keskiössä on panssaroitu sotahevonen, jota pidetään kuvauksena voimalle, kestävyydelle ja pelottomuudelle taistelujen aikana.

Tässä julkaisuvideo:

Marko Ollonqvist
Toronto

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Jaa