Edmonton Oilersin Zack Kassian potkaisi Tampa Bay Lightningin Erik Cernakia luistimella rintakehään ja edessä täytyy olla todella pitkä pelikielto.

VIDEO: Zack Kassian potkaisi luistimenterällä rintaan – jättipitkä pelikielto?

Sikamainen temppu! Edmonton Oilersin Zack Kassian potkaisi Tampa Bay Lightningin Erik Cernakia luistimenterällä rintakehään.

Kun useampi pelaaja kaatuu päällekkäin läjään, saattaa tuollaisessa tilanteessa tapahtua asioita, jotka jäävät ymmärrettävästi ottelun tuomaristolta huomaamatta.

Näin kävi, kun Tampa Bay Lightning isännöi viime yön NHL-kierroksella Edmonton Oilersia.

Ottelussa oli meneillään avauserän kolmanneksi viimeinen peliminuutti, kun Oilers-kaksikko Zack Kassian & Josh Archibald kaatuivat yhdessä Lightningin Erik Cernakin kanssa.

Cernak piti Oilers-kaksikkoa hetken aikaa jään pinnassa, kunnes Kassianilta nähtiin aivan käsittämättömän sikamainen aivopieru: hän päätti potkaista Cernakia luistimenterällään suoraan rintakehän alueelle.

Tilanne meni tuomareilta täysin ohi ja kuten todettua – se on tietyissä määrin ihan ymmärrettävää.

Sen sijaan NHL:n kurinpitäjän silmien ohi tämä tilanne ei voi mennä. George Parrosin on eittämättä otettava tilanne käsittelyyn ja reagoitava siihen täysin asianmukaisella jättipitkällä pelikiellolla.

Luistimenterä on kuin veitsenterä ja jokainen on vuosien saatossa – myös aivan viime aikoina – nähnyt, miten karmaisevaa jälkeä se voi aiheuttaa; pahimmillaan luistinten aiheuttamat viiltohaavat voivat aidosti uhata pelaajan henkeä.

Kun siis joku tekee jotain tällaista täysin tahallisesti, ei kurinpidolla ole mitään vaihtoehtoa: tästä pitää määrätä vähintään kaksinumeroinen pelikielto ja ihan oikeasti tällaiset sikailijat, joilla on myös kurinpidollista historiaa, saisi laittaa istumaan koko loppukauden ajaksi katsomoon.

Video Kassianin potkusta:

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
Kaikki Urheiluvedot.com:n ilmaiset vetovihjeet täältä!

Jaa