Onko 9-vuotias Kaden Galatiuk seuraava Connor McDavid tai Sidney Crosby? Kyseessä on mieletön superlahjakkuus, joka tekee kaikkensa pelatakseen NHL:ssä.

VIDEO: Nimi muistiin! Onko 9-vuotias Kaden Galatiuk seuraava McDavid?

Onko yhdeksänvuotias Kaden Galatiuk seuraava Connor McDavid tai Sidney Crosby? Sen unelman eteen kiveäkään ei jätetä kääntämättä.

On olemassa niitä, jotka unelmoivat esimerkiksi NHL:ssä pelaamisesta ja maailman parhaan pelaajan tittelistä, ja sitten on niitä, jotka eivät vain unelmoi, vaan tekevät kaikkensa sen eteen.

Yhdeksänvuotias Kaden Galatiuk kuuluu tähän jälkimmäiseen ryhmään.

Hänestä tuli isänsä julkaisemien videoiden myötä niin sanottu julkkis, sillä eräs video hänen harjoitusmetodeistaan meni viraaliksi. Miljoonat ihmiset ovat siis nähneet tämän yhdeksänvuotiaan juniorin, jonka tekniikka, lihaskunto ja tahtotila ovat täysin poikkeuksellisella tasolla, treenaavan ja myös NHL levitti videota saatuaan siihen luvan Kadenin vanhemmilta.

Kaden ja hänen perhe ovat Kanadasta, mutta he asuvat San Antoniossa, jota ei todellakaan tunneta jääkiekkokaupunkina. Sen ei ole kuitenkaan annettu toimia millään muotoa esteenä kehitykselle, vaan hänen taitovalmentajansa ja perhe ovat kehittäneet yhdessä tämän huikean pikkupojan kanssa vaihtoehtoisia harjoitustapoja.

Whistle julkaisi Kadenista hieman yli kuuden minuutin mittaisen videopätkän, jossa haastatellaan kaikkia edellä mainittuja henkilöitä ja päästään näkemään, millä kaikin tavoin tämä pikkujuniori tavoittelee unelmaansa pelata NHL:ssä.

Sitä ei ikinä tiedä kenenkään kohdalla, mitä tulevaisuus tuo tullessaan, mutta tällä kaverilla on kaikki eväät olla seuraava Connor McDavid tai Sidney Crosby – ainakaan yrityksen puutteesta se ei tule missään nimessä jäämään kiinni.

Whistlen julkaisema video Kaden Galatiukista:

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
Vain Urheiluvetojen lukijoille: Talleta 25€ – saat 75€ pelirahaa!

Jaa