Alexander Ovechkin esitteli Venäjän kotiaan, joka on täynnä jääkiekkomuistoja - etenkin yksi huone.

VIDEO: Alexander Ovechkin esitteli Venäjän kotiaan – huikea määrä jääkiekkomuistoja!

Parhaillaan kotimaassaan lomaileva Alexander Ovechkin esitteli Venäjän kotiaan ja ennen kaikkea huonetta, joka on täynnä jääkiekkomuistoja.

Vaikka Washington Capitalsin Alexander Ovechkinilla on ikää jo 35 vuotta, on hän edelleen yksi maailman parhaista jääkiekkoilijasta ja monien papereissa kaikkien aikojen paras maalintekijä.

Ovechkin saapui NHL:ään kaudeksi 2005-06 ja hän osoitti välittömästi, mikä hän on miehiään: venäläinen tehtaili tulokaskaudellaan 81 runkosarjaotteluun huimat tehot 52+54=106.

Kokeneen venäläisen matkaan mahtuu roppakaupalla upeita muistoja, sekä henkilökohtaisella tasolla että ylipäätään, ja niitä muistoja on esillä hänen Venäjän kodissaan, jossa hän viettää tällä hetkellä NHL:n offseasonia, odotellessaan uuden NHL-kauden alkua.

Ovechkin julkaisi Venäjän kodistaan videon, jossa näitä muistoja on esillä – samalla, kun hänen isänsä Mikhail vahtii pojanpoikaansa, Sergeitä.

Käytännössä ottaen kyseisen huoneen, tai tarkemmin sanottuna Ovechkinin Venäjän kodin vierasmajan, seinät on kuin vuorattu jääkiekkomuistoilla, kuten pelipaidoilla, kypärillä, julisteilla ja niin edelleen sekä kuvilla Ovechkinin uran eri vaiheista. Eikä kyse ole pelkästään NHL-muistoista, vaan itse asiassa Venäjän maajoukkue on todella isosti esillä ja esillä on myös Dynamo Moscow, johon hän ilmoitti haluavansa palata päättämään pelaajauransa siinä vaiheessa, kun pelit NHL:ssä ovat ohitse – joskin siihen hetkeen saattaa mennä vielä useita vuosia.

Tässä vielä Ovechkinin julkaisema video:

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön RMNB (@rmnb_blog) jakama julkaisu

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Jaa