Jenkkijunnu hermostui nuorten MM-kisoissa: tappio Kanadalle oli liikaa Shane Pintolle.

VIDEO: Jenkkijunnu hermostui Kanada-tappiosta – suuttui kameramiehelle!

Alle 20-vuotiaiden MM-kisat käynnistyivät eilen ja yksi huippuotteluista oli USA-Kanada, jonka jälkeen jenkkijunnu hermostui kameramiehelle.

Nuorten MM-kisat laitettiin käyntiin todellisilla huippuotteluilla. Avauspäivänä Kanada kaatoi Yhdysvallat lukemin 6-4, Suomi hävisi jatkoajan jälkeen Ruotsille numeroin 2-3 ja kisaisäntä Tshekki voitti Venäjän 4-3-lukemin.

Kanadan ja Yhdysvaltojen väliset ottelut ovat aina tulikuumia ja maalirikkaita, eikä eilinen tuottanut näiltä osin pettymystä. Yhdysvallat johti ottelua avauserän jälkeen lukemin 2-0, toinen erä meni puolestaan vaahteranlehtipaidoille 3-0 ja lopulta tämä melkoinen maali-iloittelu ratkesi ajassa 56:49 syntyneeseen Kanadan viidenteen maaliin.

Tappio oli yhdysvaltalaisille todella kova pala nieltäväksi ja selvästikin joukkueessa pelaavalle Shane Pintolle liian kova pala.

Kun ottelun jälkeen palkittiin ottelun parhaat pelaajat, valittiin Yhdysvaltain ykkössentterinä toiminut ja tehot 2+1 iskenyt Pinto joukkueensa parhaaksi.

Kun Pinto tuli noutamaan palkintoaan, nuorellamiehellä kuitenkin läikkyi yli. Luonnollisesti paikalla oli kameramies, yksinkertaisesti tekemässä työtään, ja tappiosta kiivastunut Pinto päätti heittää hänelle melkoisen rumat sanat, käskien tämän suksia v*ttuun.

Tämä on juuri sellaista ylimielistä käytöstä, toki myös turhautumista, josta yhdysvaltalaisia niin usein syytetään. Lukuisten pohjoisamerikkalaisten jääkiekkoihmisten kanssa jutelleena tämä kuvastaa myös Yhdysvaltain ja Kanadan välistä eroa; kanadalaispelaajille toisten kunnioittaminen on kaikki kaikessa, ja sitä toitotetaan aivan pikkujunioreista lähtien, kun taas yhdysvaltalaisten kohdalla asia on hieman eri.

Video Shane Pinton ala-arvoisesta käytöksestä:

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
Urheiluvedot Exclusive: Talleta 25€ – saat 75€ pelirahaa!

Jaa