Seuraa meitä

Ajankohtaista

Wayne Simmondsin kauppaaminen lähes satavarmaa – lukuisat seurat perässä!

Wayne Simmondsin kauppaaminen lähes varmaa; perässä on useita kärkipään seuroja.

Wayne Simmondsin kauppaaminen lähes varmaa: Philadelphia Flyers on luopumassa luottohyökkääjästään, vaikka joukkue taistelee pudotuspelipaikoista.

Philadelphia Flyers on voittanut viimeisestä 12 pelaamastaan ottelusta kymmenen ja noussut niin sanotusti kuoleman porteilta mukaan taisteluun pudotuspelipaikoista.

Tänään joukkue isännöi kotonaan paikallisvastustaja Pittsburgh Penguinsia, joka on sattumoisin juuri se viimeisellä Villi kortti -sijalla oleva seura, jota Flyers jahtaa; eroa näiden kahden joukkueen välillä on tällä hetkellä kuusi pistettä.

Mutta huolimatta Flyersin viime aikojen vireestä ja mahdollisesta pudotuspelipaikasta, kaikki signaalit viittaavat siihen, että seura tulee kauppaamaan vuosien ajan luottohyökkääjiinsä lukeutuneen Wayne Simmondsin.

Simmondsin sopimus on katkolla tulevana kesänä, ja osapuolet ovat neuvotelleet myös mahdollisesta jatkosopimuksesta, mutta neuvottelut eivät ole edenneet juuri mihinkään.

Flyersin GM:ksi kesken kauden saapunut Chuck Fletcher onkin päättänyt lähes sataprosenttisella varmuudella kaupata kovaotteisen kanadalaislaiturin, joka taitaa myös maalinteon jalon taidon, ja yrittää nyt löytää kiitoksena menneistä vuosista kaikkia osapuolia tyydyttävän ratkaisun.

– Kaksi viikkoa on kuin ikuisuus (pelaajasiirtojen takaraja). Katsotaan siis, mitä tapahtuu. Työskentelemme asian parissa joka päivä. Niin se kai menee, että kun jotain tapahtuu, me kerromme siitä, Fletcher kommentoi NHL.com:n toimittajalle, Adam Kimelmanille.

– Wayne on pelannut viime aikoina todella hyvin. Sanat eivät riitä kuvailemaan hänen asennettaan ja ammattimaisuuttaan. Kun katsot hänen juhlintaansa voitettujen pelien jälkeen, hän on lähes ensimmäisenä onnittelemassa Carter Hartia tai Anthony Stolarzia. Hän on loistava joukkuekaveri ja hän on tehnyt äärimmäisen paljon seuransa eteen. Yritämme siis löytää ratkaisun, joka toimii jokaiselle.

Jos ja kun Simmonds päätyy kauppatavaraksi, kiinnostuneita seuroja on jonoksi asti. Kärkipään seuroista ainakin Tampa Bay Lightning, Nashville Predators, Winnipeg Jets, Boston Bruins ja Toronto Maple Leafs ovat kiinnostuneita hänestä.

Simmonds tunnetaan myös erinomaisena ylivoima- ja maalineduspelaajana, joka on iskenyt viimeisistä kuudesta täydestä NHL-kaudesta jokaisena vähintään 24 maalia. Kaiken kaikkiaan Simmonds on pelannut NHL:ssä 817 runkosarjaottelua ja tehnyt niissä tehot 242+226=468. Pudotuspeleissä hän on puolestaan iskenyt 42 peliin pisteet 8+13=21.

Marko Ollonqvist
Philadelphia

Lue myös:
Tervetuloa Ninja Casinolle – kotiutukset tilille viidessä minuutissa!

Klikkaa kommentoidaksesi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mainos
Mainos

Katso myös Ajankohtaista