5-vuotias Leeds-fani lähetti Brightonin pomoille tarjouksen hänen lempipelaajastaan, ja tarjosi vielä omia rahojaan vaihtokauppaan.

5-vuotias Leeds-fani lähetti Brightonille pelaajasta tarjouksen – “Olen laskenut kaikki säästöpossuni rahat”

5-vuotias Leeds-fani lähetti Brightonin pomoille tarjouksen hänen lempipelaajastaan, ja tarjosi vielä omia rahojaan vaihtokauppaan.

Englannin mestaruussarjassa pelaavan Leeds Unitedin 5-vuotias fani Daniel Auton lähetti Brightonin Paul Barberille käsinkirjoitetun kirjeen, jossa hän pyysi lempipelaajaansa Ben Whitea.

Nuori jalkapallofani kertoi kirjeessään tarjoavansa kaikki rahansa, jotka hän on kerännyt säästöpossustaan.

– Minun nimeni on Daniel Auton. Olen 5-vuotias ja Leedsin fani. Kirjoitan sinulle tämän kirjeen koskien teidän pelaajaanne, joka pelaa parhaillaan lainalla meillä. Kyseinen pelaaja on minun suosikkipelaajani Ben White. Jos on mahdollista, pyydän, pyydän, pyydän, voimmeko mitenkään ostaa Benin kauden lopussa? Olen laskenut kaikki säästöpossuni rahat ja minulla on 15,07 puntaa, jos siitä on apua, Auton kirjoitti lempeästi.

Leedsin toimitusjohtaja Barber vastasi nuorukaiselle, mutta joutui tällä kertaa kieltäytymään.

– Kiitoksia tarjouksesta. On erittäin hienoa, että tarjoat kaikki rahasi auttaaksesi seuraasi. Sinulla selkeästi on kyky nähdä, että kyseessä on poikkeuksellisen nuori lahjakkuus. Kenties voisit olla tulevaisuudessa kykyjenetsijä! Olemme harkinneet ystävällistä tarjoustasi, mutta tiedän päävalmentajamme Graham Potterin ja teknisen johtajamme Dan Ashworthin pitävät Beniä erittäin tärkeänä palana tulevaisuuden suunnitelmiamme, joten pelkäänpä, ettemme pysty myymään Beniä Leedsille tällä kertaa, Barber vastasi kirjeeseen.

5-vuotias Leeds-fani lähetti kirjeen Brightonille:

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Jaa