Griezmannilla vaikeaa kataloniassa - onko osoitteen vaihdos edessä?

Antoine Griezmannilla vaikeaa kataloniassa – onko osoitteen vaihdos edessä?

Kuluva kausi on osoittanut, että Antoine Griezmannilla on ollut vaikeaa sopeutua Barcelonan ryhmään – ranskalaisella osoitteen vaihdos edessä?

Jalkapallolehti FourFourTwo kertoo, että PSG on huomannut Antoine Griezmannin vaikeudet Kataloniassa ja harkitsee Barcelona-hyökkääjää Kylian Mbappén korvaajaksi, mikäli jälkimmäinen jättää Pariisin taakseen.

PSG-hyökkääjä Kylian Mbappé, jonka sopimus päättyy kesällä 2022, on ollut jo pitkän aikaa sidoksissa La Liga -jätti Real Madridiin.

Huhujen mukaan pariisilaiset ovat aloittaneet valmistautumisen siihen, että heidän ranskalaistähtensä jättää heidät. Hänen maamiehensä nimi on noussut esiin korvaajaehdokkaana.

FourFourTwo:n mukaan PSG seuraa tarkasti Griezmannin tilannetta. Entisellä Atlético Madrid-hyökkääjällä on ollut vaikeuksia löytää jalansijaa Kataloniassa ja suhde Lionel Messin kanssa on ollut melkoinen kysymysmerkki.

Pariisilaisseuran kiinnostus Barcelonan tuoreeseen hyökkääjään johtuu siitä, että Mbappé ei toistaiseksi ole allekirjoittanut uutta sopimusta – tämä tarkoittaa sitä, että nuorukaisella on kohtalo käsissään.

Myös Real Madrid-manageri Zinedine Zidane on puhunut ranskalaisen mahdollisesta saapumisesta Santiago Bernabéulle.

– Mbappé on aina sanonut, että hänen unelmansa on pelata Real Madridissa, Zidane sanoi.

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa