Karim Benzema kertoi mielipiteensä IG-livessä, kun fani kysäisi Real Madrid tähdeltä: "Kumpi pelaajista on parempi hyökkääjä".

Karim Benzema kertoi mielipiteensä hänen ja Oliver Giroudin eroista – “Et voi verrata Formula 1:stä kartingiin”

Karim Benzema kertoi mielipiteensä IG-livessä, kun fani kysäisi Real Madrid tähdeltä: “Kumpi pelaajista on parempi hyökkääjä”.

Real Madridin hyökkääjä Karim Benzema on pelannut viimeksi Ranskan maajoukkueessa vuonna 2015. Hänen uskottiin tekevän paluu maajoukkueeseen tämän kauden positiivisten esityksien ansiosta, mutta Ranskan jalkapalloliiton presidentti Noël Le Graëtin mielestä Benzeman aika Ranskan maajoukkueessa on ohi.

Benzema ei ottanut asiaa hyvällä ja julkaisi Twitterissä postauksen.

– Jos uskot minun olevan valmis, anna minun pelata maalle, jossa voin pelata. Sitten me näemme,  Benzema kirjoitti Twitterissä.

Maajoukkueessa Benzeman paikkaa on pelannut Chelsean hyökkääjää Oliver Giroud, joka ei ole tällä kaudella osoittanut olevan paras mies Ranskan maajoukkueen kärjessä, sillä peliaika on jäänyt vähäiseksi. Puolestaan Benzema pelaa huikeaa kautta, pelattuun joukkueensa riveissä 36 ottelua – tehden niissä yhteensä 19 osumaa.

Benzemalle esitettiin Goal.com -sivuston mukaan Instagram-livessä kysymys, jossa hänen täytyi valita, kumpi on parempi hyökkääjä kaksikon väliltä.

– Et voi verrata Formula 1:stä kartingiin, ja tämä on kiltisti sanottu. Minä tiedän, että olen formula ykkönen, Giroud sanoi nasevasti.

Benzema myönsi myös, että Giroud ja hän ovat täysin erilaisia pelaajia ja painoitti, että Giroud’n pelityyli on ollut Ranskan maajoukkueelle sopivampi.

– Hänen pelityylinsä sopii Ranskan maajoukkueelle hyvin. Se  pelityyli toimii, koska hän on siellä. Se on ainoa syy.

Benzema tippui Ranskan maajoukkueesta pois, kun häntä epäiltiin maanmiehensä Mathieu Valbuenan kiristyksestä, mutta lopulta Benzema todettiin syyttomäksi.

SEURAA KORONAVIRUKSEN VAIKUTUKSIA URHEILUUN TÄÄLTÄ:
UV seuraa: Näin koronavirus vaikuttaa urheiluun!

Jaa