Brassi-Ronaldoa kuulee usein kutsuttavan "aidoksi Ronaldoksi" ja nyt hän otti asiaan kantaa Cristiano Ronaldon näkökulmasta.

Brassi-Ronaldoa sanotaan “aidoksi Ronaldoksi” – otti kantaa CR7:n tuntemuksiin!

Brassi-Ronaldoa eli Ronaldo Luis Nazário de Limaa kuulee usein sanottavan “aidoksi Ronaldoksi” ja nyt hän kommentoi asiaa CR7:n näkökulmasta.

Lukuisat entiset pelaajat ja jalkapalloihmiset sanovat nykyisin 44-vuotiaan Ronaldon olleen jopa kaikkien aikojen paras jalkapalloilija, jonka uran pilasivat vakavat polviongelmat.

Valitettavasti sitä voi jokainen vain kuvitella, millaisen uran hän olisi voinut luoda ilman näitä ikäviä vaivojaan, sillä hänen uransa oli muutenkin jo huikea, mutta paljon kertoo se, että hänet on tituleerattu kaikkien aikojen kalleimmaksi jalkapalloilijaksi, mikäli hän pelaisi nykypäivänä ja jokin seura haluaisi ostaa hänet: hinnan uskottaisiin olleen nykymarkkinoilla noin 400 miljoonan euron luokkaa.

Nykyisin jalkapallokentillä viilettää edelleen Ronaldo-nimeä kantava pelaaja, joka hänkin kuuluu kaikkien aikojen parhaiden jalkapalloilijoiden joukkoon, nimittäin Cristiano Ronaldo. Portugalilaista ei kuitenkaan pidetä niin sanottuna “aitona Ronaldona”, vaan tuo titteli ojennetaan lähes poikkeuksetta jokaisessa keskustelussa brassilegendan suuntaan.

Ronaldo ottikin nyt kantaa asiaan Instagram Livessä, jossa hänelle kysymyksen esitti muuan Fabio Cannavaro. Italialainen kysyi Ronaldon näkökantaa juuri tähän, että häntä kutsutaan aidoksi Ronaldoksi.

– Sen täytyy olla tylsää CR7:lle kuulla, että minä olen aito Ronaldo. Ihmisiä ei voi verrata keskenään. Cristianon nimi tulee säilymään jalkapallon historiassa kaikista maaleistaan ja siitä jatkuvuudesta, jonka hän on saavuttanut. Hän tulee olemaan yksi kaikkien aikojen parhaista, aivan kuten Lionel Messi.

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Jaa