Ivan Perisic siirtyy kauden mittaisella lainasopimuksella Bayern Müncheniin.

Ivan Perisic siirtyy kauden mittaisella lainasopimuksella Bayern Müncheniin

Kroatialaistähti Ivan Perisic siirtyy kauden mittaisella lainasopimuksella Bayern Müncheniin – Bundesliiga on 30-vuotiaalle keskikenttäpelaajalle tuttu.

Bundesliigan hallitseva mestari Bayern München on allekirjoittanut Ivan Perisicin itselleen kauden mittaisella lainasopimuksella Interistä – tämän jälkeen saksalaisilla on mahdollisuus hankkia kroati pysyvästi.

Perisic liittyi Serie A:n suurimpiin seuroihin kuuluvaan Interiin vuonna 2015, jossa hän nappasi aloituskokoonpanosta paikan heti ensimmäisestä kaudestaan alkaen.

Jalkapallon huippusarjat pyörähtävät käyntiin:
50 nopeinta mukaan, 25 voittaa suosikkijoukkueensa pelipaidan!

Münchenissä kroatialainen voi joutua kovaankin kilpailuun peliajasta, sillä hän tulee taistelemaan peliajasta Serge Gnabryn ja Kingsley Comanin kanssa – perjantaina nähdään, tuleeko hän nappaamaan paikan aloituksesta, kun Bundesliiga starttaa Bayern Münchenin ja Hertha Berlinin välisellä ottelulla.

Perisic pelasi ennen Interiin siirtymistään useamman vuoden Bundesliigassa, jossa tuli muun muassa Bundesliigan mestaruus sekä Saksan cupin voitto kaudella 2011-2012, miehen pelatessa Borussia Dortmundin paidassa.

Joukkueen päävalmentaja Niko Kovac on metsästänytkin kesän siirtomarkkinoilta hyökkäävää keskikenttäpelaajaa, kun Franck Ribéry ja Arjen Robben lähtivät Münchenistä kauden 2018-2019 jälkeen.

Müncheniläisten tavoite oli allekirjoittaa Manchester Cityn Leroy Sané itselleen, mutta haaveet kaatuivat, kun saksalaisnuorukainen loukkaantui pahasti – Sané tulee olemaan sivussa ainakin kuudesta seitsemään kuukauteen.

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa