Jürgen Klopp Dortmundin mestaruusjuhlista.

Jürgen Klopp Dortmundin mestaruusjuhlista – “Ei mitään hajua edeltävistä tunneista”

Jürgen Klopp Dortmundin mestaruusjuhlista: nykyisin Liverpoolin managerina toimivalla saksalaisella oli melkoinen meno päällä kahdeksan vuotta sitten.

Kun Liverpool juhli kuluvan kalenterivuoden keväänä Mestarien liigan voittoaan kaupunkinsa kaduilla, seuran managerina toimiva Jürgen Klopp oli varsin näkyvässä roolissa näissä juhlinnoissa ja hän oli muun muassa horjahtaa alas mestaruusbussin katolta (katso video täältä).

Sinällään Kloppin paljastusta vuoden 2011 osalta, kun hän voitti Borussia Dortmundin kanssa Saksan Bundesliigan reippaat kahdeksan vuotta sitten, ei voi pitää varsinaisena yllätyksenä. Kloppilla meni hieman lujaa ja se johti muun muassa hatariin muistikuviin.

– Olin todella kovassa humalatilassa ja se saattoi näkyä joissain haastatteluissa, Klopp muistelee Amazon Primen dokumentissa.

– En muista oikein mitään, missä olisi ollut jotain järkeä. Mutta yhden asian muistan ja en tiedä, olenko koskaan kertonut siitä kenellekään. Heräsin itse asiassa autosta. Täysin yksin. Muistan sen hetken, mutta minulla ei ole mitään hajua edeltävistä tunneista.

Haluatko suosikkiseurasi pelipaidan?
50 nopeinta mukaan, 25 voittaa suosikkijoukkueensa pelipaidan!

– Nousin autosta ja huomasin olevani isossa teollisuushallissa. Kävelin pihan poikki ja huomasin miehen siluetin. Päätin vislata hänelle, koska pystyn vislaamaan melko äänekkäästi. Hahmo hidasti, jäin odottamaan ja hän paljastui Aki Watzkeksi (Dortmundin toimitusjohtaja). Minä ja Aki olimme ainoat ihmiset sillä jättimäisellä pihalla.

Tuossa kohtaa kaksikon ainoaksi vaihtoehdoksi jäi liftata kyyti ja he saivat sellaisen Mersua ajaneelta turkkilaiselta.

– Aki pysäytti turkkilaisen kaverin ja pyysi viemään meidät italialaiseen. Kun hän ei suostunut, hän löi kuljettajalle 200 euroa käteen ja sanoi, että kyllähän viet.

– Aki istui edessä ja minä takana. Olin väsyksissä ja pääni osui jatkuvasti auton sivuun. Kuulin jatkuvasti ääntä “cluck, cluck, cluck” ja luulin näkeväni unta. Mutta en nähnyt, vaan auton tavaratila oli täynnä kanoja.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa