Cristiano Ronaldo haluaa auttaa koronaviruksen torjumisessa.

Cristiano Ronaldo haluaa auttaa koronaviruksen torjumisessa

Cristiano Ronaldo on päättänyt auttaa koronaviruksen leviämisen torjumisessa, ja isosti – portugalilaisen omistamat hotellit muutetaan sairaaloiksi.

Muun muassa espanjalaislehti Marca kertoo, että Cristiano Ronaldon hotellit tullaan muuttamaan väliaikaisesti sairaaloiksi koronaviruksen torjunnan auttamiseksi.

Tietojen mukaan tilat ovat ilmaisia ja Juventus-tähti vastaa lääkäreiden ja muun henkilökunnan palkoista.

Ronaldo ilmaisi viikonloppuna huolensa koronaviruksesta.

“Maailma on kokenut erittäin vaikean hetken, joka vaatii meiltä kaikilta erittäin huolellista ja tarkkaavaista huomiota.”

“Puhun teille tänään ei jalkapalloilijana, vaan poikana, isänä, ihmisenä, joka on huolissaan viimeisimmästä kehityksestä, joka vaikuttaa maailmaan.”

“On tärkeää, että kaikki noudatamme Maailman terveysjärjestön ja hallintoelinten neuvoja siitä, miten käsittelemme nykyistä tilannetta.”

“Ihmishengen suojelun on oltava kaikkien muiden etujen yläpuolella. Haluan lähettää ajatukseni kaikille, jotka ovat menettäneet läheisen, solidaarisuuteni niille, jotka taistelevat viruksen kanssa, kuten joukkuetoverini Daniele Rugani, ja jatkuvan tukeni hämmästyttäville terveydenhuollon ammattilaisille, jotka asettavat oman elämänsä vaaraan pelastaakseen muut.”

SEURAA KORONAVIRUKSEN VAIKUTUKSIA URHEILUUN TÄÄLTÄ:
UV seuraa: Näin koronavirus vaikuttaa urheiluun!

Jaa