Cristiano Ronaldo jättämässä Juventuksen? Ura päätökseen Valioliigassa?

Cristiano Ronaldo jättämässä Juventuksen? Ura päätökseen Valioliigassa?

Onko Cristiano Ronaldo jättämässä Juventuksen kauden päätteeksi? Palaako portugalilainen Englantiin ja päättää uransa Valioliigassa?

Espanjalaistoimittaja Eduardo Inda sanoi Chiringuito de Jugones -nimisessä tv-ohjelmassa: On mahdollista, että Cristiano Ronaldo jättää Juventuksen kauden lopussa.

Portugalaistähti jätti pitkäaikaisen seuransa Real Madridin kesällä 2018, kun hän siirtyi Serie A -seura Juventukseen yli 100 miljoonalla eurolla.

Viisinkertaisen Ballon d’Or -voittajan ja Juventuksen “tuoreen” managerin Maurizio Sarrin välit ovat olleet viime aikoina koetuksella – Ronaldon mitta täynnä?

Inda puhui televisiossa, että Juventus-hyökkääjä voisi lähteä Torinosta kuluvan kauden lopussa, jos he eivät voita Mestarien liigaa.

– Hän meni Torinoon voittaakseen Mestarien liigan kolmannen eri seuran kanssa, mutta asiat ovat muuttumassa mutkikkaiksi, Inda sanoi.

Juventus on huhuttu yrittävän kaapata PSG:ltä Kylian Mbappéa sekä Manchester Unitedilta Paul Pogbaa.

– Juventus haluaa Pogban ja Mbappén. Luulen, että tämä tulee olemaan vaikeaa, etenkin Mbappén kohdalla.

Edellä mainitut nimet aiheuttaisivat ongelmia Juventuksen palkkabudjettiin: “Palkkarajojen vuoksi, jos he haluavat allekirjoittaa nämä pelaajat, heidän olisi sallittava Ronaldon poistuminen seurasta, joten siitä on tulossa erittäin todennäköinen tulos, Inda lisäsi.

Ronaldon ollessa Madridissa, häntä kehottiin lähes joka vuosi palaamaan Manchesteriin, mukaan lukien kesä 2018, kun portugalilainen jätti Los Blancosin.

The Sun väittääkin, että United on todennäköisin vaihtoehto Ronaldon seuraavaksi seuraksi – myös Madridiin paluuta, Inter Miamia, PSG:tä ja Kiinan Superliigaa pidetään mahdollisina.

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa