Cristiano Ronaldo: "Kilpailu Messin kanssa teki minusta sen, mitä olen".

Cristiano Ronaldo: “Kilpailu Messin kanssa teki minusta sen, mitä olen”

Portugalilaistähti Cristiano Ronaldo uskoo, että yhdeksän vuotta jatkunut kilpailu Lionel Messin kanssa teki hänestä sen pelaajan, mikä hän on tänä päivänä.

Entinen Real Madrid-tähti Cristiano Ronaldo kertoo, että terve kilpailu Barcelona-kapteeni Lionel Messin kanssa La Ligassa teki hänestä paremman pelaajan.

Kaksikkoa pidetään jalkapallohistorian parhaimpina pelaajina ja molemmat ovatkin voittaneet halutun Ballon d’Orin ennätykselliset viisi kertaa.

Nykyinen Juventus-tähti vietti Madridissa vuodet 2009-2018, kunnes siirtyi Serie A:han.

Messi kertoi aikaisemmin, että Ronaldon pelatessa vielä La Ligassa, molemmat kannustivat toisiaan yksilöllisiin kunnianosoituksiin.

Ronaldo toisti nämä ajatukset ja kertoi France Football -lehdelle: “Monet sanoivat ruokkivamme toisiamme, ja että yhdessäolo Espanjassa teki meistä parempia.”

– Se on varmasti totta. Tunsin hänen läsnäolonsa enemmän Madridissa kuin Manchesterissa. Se oli tervettä kilpailua. Olimme seurojemme symboleja, Ronaldo sanoi.

– On aina mukavaa, kun minusta puhutaan imartelevaan tyyliin. On kiva, jos he sanovat, että olen ollut paras, fantastinen pelaaja.

– Kuulen tänään kaiken, mitä he minusta sanovat, mutta kun kaikki on ohi, urani lopussa en välitä, koska päästän kaikesta irti.

Portugalilainen on tunnettu kovasta työstään, omistautumisestaan ja vaatimuksistaan kentällä tullakseen yhdeksi kaikkien aikojen parhaista.

– Ensinnäkin tarvitset lahjakkuutta, muuten et saavuta paljon. Lahjakkuus on kuitenkin hyödytöntä ilman kovaa työtä, Ronaldo jatkoi.

– En olisi koskaan päässyt sinne, missä olen nyt, ilman kovan työn kulttuuria.

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa