Cristiano Ronaldo ongelmissa - Italian urheiluministeri käynnisti tutkinnat.

Cristiano Ronaldo ongelmissa – Italian urheiluministeri käynnisti tutkinnat

Italian urheiluministeri kertoo käynnistäneen tutkinnat siitä, rikkoiko portugalilaistähti Cristiano Ronaldo koronavirussääntöjä lentäessään Italiaan.

Alun perin Italian urheiluministeri Vincenzo Spadafora kritisoi Juventus-tähti Cristiano Ronaldon saapumista Italiaan positiivisen koronavirustestin jälkeen.

Urheiluministeri uskookin 35-vuotiaan Ronaldon rikkoneen koronavirussääntöjä lentäessään Italiaan kesken karanteenin.

Spadafora kertoi tutkintojen käynnistämisestä italialaisen TV-aseman Rai 3:n haastattelussa – haukkui tähteä ylimieliseksi.

Tutkinnat on aloitettu Italian syyttäjänviraston kautta.

Spadaforan ja Ronaldon ristiriita alkoi, kun portugalilainen lensi takaisin Italiaan positiivisen testin jälkeen – Italian urheiluministeri väitti, että Juventus-tähti ei saanut terveysviranomaisilta lupaa matkustamiseen.

Ronaldo kiisti Spadaforan väitteet: “Herrat täällä Italiassa, joiden nimiä en mainitse, sanoi, että ne totellut protokollaa – se on yksinkertaisesti valhe.”

“Seurasin kaikkia protokollia ja jatkan niiden noudattamista, omatuntoni on puhdas … Kaikki mitä tein, oli luvallista.”

“Teimme kaiken oikein, lähdimme [Portugalin] joukkueesta ilma-ambulanssilla, saapuessani Torinoon, minulla ei ollut yhteyttä keneenkään.”

Ronaldo sai toistamiseen positiivisen testituloksen viime viikolla, mutta miehen sosiaalisen median perusteella hän voi hyvin.

Juventus-hyökkääjällä on mitä ilmeisimmin vielä mahdollisuus osallistua Juventus ja Barcelona väliseen Mestarien liiga-otteluun tulevana keskiviikkona – kaikki riippuu testistä, joka suoritetaan päivää ennen ottelua ja sen on tietenkin oltava negatiivinen.

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Jaa