Diego Maradona antoi loistavan vastauksen - Messi vai Ronaldo?

Diego Maradona antoi loistavan vastauksen – Messi vai Ronaldo?

Edesmennyt jalkapallolegenda Diego Maradona antoi ainakaan loistavan vastauksen kysymykseen, kumpi on ykkönen, Lionel Messi vai Cristiano Ronaldo?

Jalkapallomaailma menetti keskiviikkona suuren palan, kun argentiinalaislegenda Diego Maradona menehtyi sydänkohtauksen seurauksena.

Maradonan maamies Lionel Messi sekä portugalilaistähti Cristiano Ronaldo osoittivat kunnioitusta poismenneelle lajilegendalle.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Leo Messi (@leomessi) jakama julkaisu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Cristiano Ronaldo (@cristiano) jakama julkaisu

Maradonalla, joka kunnioitti molempia tämän hetken supertähteä, oli loistava vastaus tähän ikuiseen kysymykseen – Messi vai Ronaldo?

– Pidän Messiä parempana kuin Ronaldo, mutta tunnustan, että jälkimmäinen on eläin, Maradona aloitti.

– Toivon, että hän olisi argentiinalainen. Hän on uskomaton. Hän saa minut ajattelemaan Gabriel Batistutaa. Heti kun hän kosketti palloa, se oli maali, legenda jatkoi.

– Niistä harvoista pelaajista, jotka näin, suurimpien joukkoon kuuluvat Alfredo Di Stéfano, Johan Cruyff, Messi – myös Cristiano Ronaldo voi olla siellä.

Barcelonan tähteä Maradona hehkutti muun muassa väittäen, ettei hän ole koskaan nähnyt Messin olleen huono ottelussa.

– En muista, että olisin nähnyt Lionel Messin pelaavan huonosti, Maradona sanoi.

– On pelaajia, joita on koskettanut taikasauva. Me argentiinalaiset olemme ylpeitä siitä, että Lionel Messin on argentiinalainen.

– Toinen on eläin. Ronaldo on puhdasta voimaa, ja nyt hän on myös velho. Hän sanoi, että tekee kolmea maalia ja hän teki kolme maalia.

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Jaa