Englannin jalkapallo vaarassa? Nottingham Forestin omistaja altistunut.

Englannin jalkapallo vaarassa? Nottingham Forestin omistaja altistunut

Englannin mestaruussarjassa pelaavan Nottingham Forestin omistaja Evangelos Marinakis on ilmoittanut altistuneensa koronavirukselle.

Evangelos Marinakis ilmoitti omassa sosiaalisessa mediassaan altistuneensa virukselle, joka kiusaa ihmisiä ympäri maailmaa.

52-vuotias Marinakis, joka omistaa myös kreikkalaisseura Olympiakosin, oli paikan päällä perjantaina, kun Forest kohtasi Millwallin – Millwall nappasi ottelusta 3-0 vierasvoiton.

Seuran omistajan uskotaan myös tavanneen joukkueen pelaajat perjantai-iltana.

Marinakis kirjoitti Instagramiinsa: “Viimeaikainen virus on “vieraillut” minussa ja tunsin olevani velvollinen ilmoittamaan julkisesti.”

“Minusta tuntuu hyvältä suorittaessani kaikki tarvittavat toimenpiteet ja totellessani lääkäreiden ohjeita. Suosittelen voimakkaasti kaikkia kansalaisia tekemään saman.”

“Toivotan kaikille nopeaa paranemista.”

View this post on Instagram

#Marinakis #HealthStatement #Message

A post shared by Evangelos Marinakis (@evangelos.marinakis) on

Raporttien mukaan myös Marinakisin toinen seura Olympiakos on viety tutkittavaksi koko henkilökuntaa ja pelaajia myöten.

Tällainen uutinen voi johtaa siihen, että Olympiakosin ja Wolvesin torstainen Eurooppa-liiga -ottelu on vaarassa – ottelu on jo valmiiksi tarkoitus pelata suljettujen ovien takana.

Koska Marinakis oli perjantaina paikalla Forestin ottelussa ja ilmeisesti tapasi pelaajia ja muuta henkilökuntaa, on hyvin todennäköistä, että myös he joutuvat testattavaksi.

Italian Serie A on jo päätetty keskeyttää. Tämän lisäksi muun muassa Espanjassa ja Ranskassa pelataan jo otteluita tyhjille katsomoille – Englanti ei ole vielä osoittanut merkkejä esimerkin seuraamisesta.

Lue myös:
Kaikki Urheiluvedot.com:n ilmaiset vetovihjeet täältä!

Jaa