Freddy Adu äänestettiin kaikkien aikojen Football Managerin lupaukseksi | Urheiluvedot.com

Freddy Adu äänestettiin kaikkien aikojen Football Managerin lupaukseksi

Freddy Adu äänestettiin kaikkien aikojen Football Managerin lupaukseksi SPORTbiblen äänestyksessä. Tuhansia ääniä saanut 31-vuotias Adu sai 14-vuotiaana kutsumanimen “seuraava Pele“, mutta kuten nyt tiedämme, niin hän oli kaukana legendaarisen pelaajan statuksesta. Tai oikeastaan Fredua Koranteng Adu eli Freddy saavutti legendaarisen pelaajan statuksen kyllä, mutta ei valitettavasti jalkapallossa, vaan virtuaalisessa Football Managerissa.

Ura alkoi MLS-seura D.C. Unitedin riveissä varsin vauhdikkaasti. Hänestä tuli nuorin Yhdysvalloissa sopimuksen kirjoittanut pelaaja ja pari kuukautta sen jälkeen hän teki debyytin MLS-sarjassa.

Major League Soccer sai jäädä Adun taakse 2007, kun hän siirtyi Portugaliin Benfican riveihin. Freddy pääsi kentälle Mestarien liigassa FC Kööpenhaminaa vastaan. Pesti kuitenkin jäi vain 11 ottelun mittaiseksi ja siitä lähti Adun kiertolaisen ura.

Neljä vuotta ja neljä eri lainapestiä riitti ja oli aika palata Major League Soccerin pariin, mutta nyt joukkueeksi löytyi Philadelphia Union.

2013 Adun aika koitti jälleen ja suunnaksi otettiin Brasilia. Kahden ottelun jälkeen Serbiaan ja nollan ottelun jälkeen tapahtui jotain, mitä kukaan ei osannut odottaa. Uusi osoite löytyi Suomesta, Kuopiosta. Football Managerin wonderkid ei herättänyt suurempia tuntemuksia taitojensa puolesta.

Entinen lapsitähti kävi Suomessa floppaamassa

Yhdysvaltalainen “uusi Pele” saapui Veikkausliigaan 26-vuotiaana Kuopion Palloseuraan 2015. Adu ei saanut pelastettua uraansa Kuopiossa, sillä Veikkausliigan häntäpään joukkueessa hän pelasi vain viisi ottelua ja laitettiin farmijoukkue SC Kufun riveihin Kolmoseen.

Katso Adun hieno maali alhaalta.

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Jaa