Itävaltalaisjoukkue rikkoi korona säännöksiä ja menettivät liigan johtoaseman, 12 pistettä sekä seura sai mojovan sakon toiminnastaan.

Itävaltalaisjoukkue rikkoi korona säännöksiä – menettivät 12 pistettä ja johtoaseman

Itävaltalaisjoukkue rikkoi korona säännöksiä ja menettivät liigan johtoaseman, 12 pistettä sekä seura sai mojovan sakon toiminnastaan.

Itävallan Bundesliigassa pelaavaa LASKia on rangaistu sosiaalisen etäisyyden rikkomisesta.

LASK rikkoi koronavirukseen liittyviä turvallisuussääntöjä harjoitteluissa. Seurojen oli sallittu harjoitella ainoastaan pienissä ryhmissä, mutta joukkue oli kokoontunut koko joukkueen voimin.

Liiga ilmoitti torstaina, että seuraa rangaistaan rikkomuksista 12 pisteellä ja 75 000 euron sakoilla. Menetetyt pisteet pudottavat LASKin kolmen pisteen päähän Red Bull Salzburgista, joka siis nousi nyt liigan kärkeen.

Joukkueen rikkomukset paljastuivat, kun 11 muuta seuraa ilmoittivat liigalle LASKin rikkoneen sääntöjä.

Liigan jatkuessa 2. kesäkuuta LASKilla on edessään vielä kymmenen ottelua, joten heillä on kaikki mahdollisuudet kivuta Red Bull Salzburgin ohitse.

LASK on edelleen mukana Eurooppa-liigassa, mutta heidän tulevaisuutensa ei näytä kovinkaan lupaavalta Manchester Unitedin rökitti itävaltalaisjoukkueen pudotuspelien ensimmäisessä osassa lukemin 5-0.

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Jaa