Joel Pohjanpalo nostamaan Hamburger SV takaisin Bundesliigaan.

Joel Pohjanpalo nostamaan Hamburger SV takaisin Bundesliigaan

25-vuotias Joel Pohjanpalo siirtyy lainasopimuksella Bayer 04 Leverkusenista sarjatasoa alemalla pelaavaan Hamburger SV:hen.

Joel Pohjanpalo, joka on viettänyt viimeiset kolme kautta Leverkusenissa,  siirtyy nyt loppukauden mittaisella lainasopimuksella Hamburger SV:hen.

Hamburger SV lisäsi suomalaishyökkääjän miehistöönsä vain muutamia päiviä ennen sarjan jatkumista – Pohjanpalo on seuran kolmas hankinta talvitauon aikana.

Suomen maajoukkuemies suoritti HSV:n lääkärintarkastuksen onnistuneesti torstaina ja allekirjoitti uuden lainasopimuksensa hampurilaisseuran kanssa tänään perjantaiaamuna.

– En voi odottaa saapumistani kentälle ensimmäistä kertaa HSV-paidassa, Pohjanpalo sanoi.

– Se on iso klubi, jolla on hyviä faneja, joka antaa minulle mahdollisuuden saavuttaa paras muotoni.

– Mielestäni se on win-win -tilanne, koska haluan auttaa maaleillani saavuttamaan suuren tavoitteen. Samanaikaisesti tarvitsen harjoittelua pelatakseni hyvässä roolissa Suomen maajoukkueessa tämän kesän EM-kisoissa.

Leverkusenissa Pohjanpalolle kertyi 22 ottelua, joissa syntyi 8 täysosumaa. Nyt hän lähtee jahtaamaan maaleja HSV:n nousua varten.

HSV pelasi Saksan korkeimmalla sarjatasolla vielä kaudella 2017/2018, mutta putosi kauden päätteeksi sarjatasoa alemmaksi – nyt seura havittelee nousua takaisin Bundesliigaan.

HSV on tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla kaksi. Eroa sarjakärki Bielefeldiin on kolme pistettä.

Lue myös:
Yksinoikeudella Urheiluvedoilta: 110 % bonus 200€ asti + 5€ ilman talletusta!

Jaa