Kaká valitsi Lionel Messin, kun häntä pyydettiin arvioimaan kaksikon keskinäistä paremmuutta, vaikka pelasikin aikoinaan Cristiano Ronaldon kanssa Real Madridissa.

Kaká valitsi Lionel Messin – vaikka pelasi yhdessä Cristiano Ronaldon kanssa!

Ex-brasilialaistähti Kaká valitsi Lionel Messin, vaikka hän pelasi yhdessä Cristiano Ronaldon kanssa, kun hänen piti nimetä kaksikosta parempi pelaaja.

Vaikka Lionel Messi pelasi Kakán arkkivihollisten riveissä – sekä maajoukkueessa että seurajoukkueessa – ja jakoi saman pukukopin Cristiano Ronaldon kanssa vuosina 2009-2013 Real Madridissa, valitsi brasilialaislegenda siitä huolimatta pienikokoisen argentiinalaisen, kun häntä pyydettiin nimeämään kaksikosta parempi pelaaja.

– Olen pelannut Cristianon kanssa ja hän on uskomaton, mutta valintani on Messi, Kaká totesi FIFA:n Instagram Live -lähetyksessä.

– Hän on nero ja uskomaton luonnonlahjakkuus. Se, miten hän pelaa, on täysin uskomatonta.

Luonnollisesti 37-vuotiaalta Kakálta, joka lopetti pelaajauransa MLS-seura Orlando Cityn paidassa vuonna 2017, hehkutti molempia pelaajia.

– Cristiano on kone. Eikä kyse ole pelkästään siitä, että hän on vahva, räjähtävä ja nopea, vaan hän on vahva myös henkisesti. Hän haluaa aina pelata ja voittaa. Hän haluaa olla paras ja minulle se on hänen kaikkein uskomattomin kykynsä.

– Kun mietitään jalkapallon historiaa, he molemmat ovat ehdottomasti Top 5:ssä. Olemme onnekkaita, että olemme päässeet todistamaan heidän molempien pelaamistaan.

Marko Ollonqvist
Toronto

SEURAA KORONAVIRUKSEN VAIKUTUKSIA URHEILUUN TÄÄLTÄ:
UV seuraa: Näin koronavirus vaikuttaa urheiluun!

Jaa