Karim Benzema haluaa jättää Ranskan ja vaihtaa maajoukkuetta.

Mitä!? Karim Benzema haluaa jättää Ranskan ja vaihtaa maajoukkuetta

Karim Benzema on edustanut Ranskan maajoukkuetta vuosina 2007-2015 yhteensä 81 kertaa – erilaisten syytteiden vuoksi Benzema tippui ryhmästä.

Vaikka Karim Benzema takoo edelleen maaleja La Ligassa hyvään tahtiin, on 31-vuotias ranskalaishyökkääjä saanut vuosien varrella myös seurajoukkueessa kuraa niskaan.

Ranskan jalkapalloliiton presidentti Noël Le Graët on vakuuttunut siitä, että Benzeman paluu Ranskan paitaan ei tule tapahtumaan.

– Minulle Benzema on erittäin hyvä pelaaja. En ole koskaan kritisoinut hänen ominaisuuksiaan, Graët sanoi RMC Sportille.

– Päinvastoin, hän osoittaa jälleen tänä vuonna Madridissa olevansa yksi parhaimmista pelaajista pelipaikallaan. Mutta seikkailu Ranskan kanssa on ohi.

Real Madrid-hyökkääjä kiisti Graëtin kommentit ja pyysi Ranskalta hyväksyntää kansainvälisen uran jatkamisesta toisen maan kanssa, jota hänellä on oikeus edustaa.

“Noel, luulin, että et puutu maajoukkueen valmentajan päätöksiin!” Benzema kirjoitti Twitterissä.

“Tiedä, että minä, ja vain minä yksin, joka lopettaa kansainvälisen urani.”

“Jos luulet minun olevan valmis, anna minun pelata maassa, jossa voin pelata, ja sitten näemme.”

Benzema on algerialaista synnyinperää ja Benzema on aikaisemmin sanonut; “Algeria on kotimaani.”

Tosiasia on se, että hän on edustanut Ranskaa kilpailullisesti ja se merkitsee sitä, että hänellä ei ole oikeutta vaihtaa maajoukkuetta.

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa