Kesän siirtoikkunasta tulossa mielenkiintoinen - romahtaako PSG?

Kesän siirtoikkunasta tulossa mielenkiintoinen – romahtaako PSG?

Talven siirtoikkuna on takanapäin, joten nyt on aika katsoa eteenpäin. Tulevasta siirtoikkunasta voidaan odottaa hyvin mielenkiintoista – romahtaako PSG?

Useat lähteet kertovat, että Real Madrid aikoo valmistautua jättitarjoukseen PSG-hyökkääjä Kylian Mbappésta.

Raporteissa kerrotaankin, että madridilaisseuran aikeena olisi tehdä ranskalaistähti Kylian Mbappésta mielipuolinen tarjous – hinta nousisi aina 290 miljoonaan euroon asti.

21-vuotias hyökkääjä tulistui PSG-manageri Thomas Tuchelin päätökseen ottaa hänet pois kentältä lauantain ottelussa Montpellieriä vastaan – nyt ranskalaistähti haluaa jättää seuran?

Pariisilaisseura johti ottelua jo 4-0, kun pelikello näytti vasta 57. peliminuuttia, mutta hienosta pelistä huolimatta, Mbappé joutui jättämään kentän ottelun 68. peliminuutilla – PSG kaatoi Montpellierin kotonaan maalein 5-0.

Ranskalaistähden lisäksi Neymarin ympärillä on jo pitkään vellonut suuria siirtohuhuja – myös lainalla olevan Mauro Icardin lainasopimus tulee kesällä päätökseen.

Mikäli pariisilaisseura menettää Mbappén, Neymarin ja Icardin, on seuralla edessä valtava työ pitää itsensä Euroopan huipulla.

Lue myös:
Yksinoikeudella Urheiluvedoilta: 110 % bonus 200€ asti + 5€ ilman talletusta!

Jaa