Seuraa meitä

Jalkapallo

Kroatian joukkueelta uskomaton ele – 25 miljoonan palkintorahat lapsille!

Kroatian joukkue saavutti MM-kisoissa hopeaa. Mitalien ja kunnian lisäksi MM-kisojen kakkonen saa FIFA:lta jättimäisen, yhteensä noin 25 miljoonan euron korvauksen.

Kroatian joukkue kokoontui ja päätti lahjoittaa koko 25 miljoonan euron palkintorahan hyväntekeväisyyteen. Tarkemmin ottaen raha menee suoraan vähävaraisille kroatialaisille perheille ja lapsille.

Taloudellisesti rankkoja aikoja elävässä Kroatiassa moni lapsi ei ole koskaan päässyt näkemään edes merta. Jättimäisen lahjoituksen avulla tuhansille lapsille saadaan ikimuistoinen kesäloma ja mahdollisuus kokea jotain täysin uutta, jotain sellaista, johon ilman Kroatian jalkapallojoukkueen menestystä ei olisi ollut mitään mahdollisuutta.

Aivan uskomattoman hieno ele Kroatian jalkapallojoukkueelta!

2 Comments

2 Kommenttia

  1. Maukka

    heinäkuu 19, 2018 - 08:44 at 08:44

    Uskomattoman hieno ele, ja sen lisäksi vielä fiksusti suunnattu! Kroatiassa sota on niin lähellä että kotimaisille köyhille lahjoittaminen vielä toimii. Suomessa vihervasemmisto olisi itkenyt että rasismia – meidän 5 miljoonaisen kansan ei pidä ajatella lapsiamme, vaan lähettää se afrikkaan tai lähi-itään korruptoitavaksi. Jaksaa hippi taas vähänaikaa hyvällä omallatunnolla vastustaa kotimaassa kaikkea mikä tuo tänne vakautta ja vaurauttakin.

  2. Marjo Hannele Kaasinen

    heinäkuu 20, 2018 - 01:49 at 01:49

    Tosi upea teko.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mainos
Mainos

Katso myös Jalkapallo