Cristiano Ronaldo blokkasi TransferMarktin.

KUVAT: Ronaldo blokkasi TransferMarktin instagramissa – ei pitänyt arvon putoamisesta

Cristiano Ronaldo oli ilmeisesti niin pettynyt nykyiseen markkina-arvoonsa, että blokkasi TransferMarktin instagramissa – arvio 75 miljoonaa euroa.

Helmikuussa 35 vuotta täyttänyt Cristiano Ronaldo ei juurikaan ole näyttänyt hidastumisen merkkejä kentällä, ja onkin iskenyt kuluvalla kaudella 21:ssä pelaamassaan Serie A -ottelussa 21 maalia.

Erinomaisesta tuloksenteostaan huolimatta Juventus-tähden markkina-arvo on laskenut viime vuosina hänen ikänsä vuoksi.

TransferMarkt on arvioinut Ronaldon arvon korkeimmilleen vuonna 2014, tuolloin arvo pyöri 120 miljoonan euron tietämillä.

Vuonna 2018, kun portugalilaishyökkääjä siirtyi Real Madridista Juventukseen, TransferMarkt arvioi hänen markkina-arvoksi 100 miljoonaa euroa.

Nykyinen 75 miljoonan euron markkina-arvo pitää hänet kaikista pelaajista sijalla 45.

Samassa arvossa pyörii tällä hetkellä muun maussa Matthijs de Ligt, Ousmane Dembélé, Aymeric Laporte, Timo Werner, Marco Verratti ja Mauro Icardi.

TransferMarkt kertoi instagramissa, että he eivät pystyneet tägäämään viisinkertaista Ballon d’Or -voittajaa, sillä hän oli estänyt heidät.

Serie A:sta TransferMarkt arvioi Ronaldon yläpuolelle hänen joukkuetoverin Paulo Dybalan, Interin Romelu Lukakun, Christian Eriksenin, Lautaro Martínezin ja Lazion Sergej Milinkovic-Savicin.

Vaikka markkina-arvo arviolla ei varmasti ole niinkään merkitystä portugalilaisen kohdalla, taitaa hän kuitenkin olla niin kilpailunhaluinen jalkapallon joka osa-alueella, että ei tyytynyt tähän arvioon.

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa