Kylian Mbappén viimeinen kausi PSG:ssä?! Ilmoitti haluavansa pois.

Kylian Mbappén viimeinen kausi PSG:ssä?! Ilmoitti haluavansa pois

21-vuotiaan supertähden Kylian Mbappén viimeinen kausi PSG:ssä on käynnissä?! Ranskalaishyökkääjä ilmoitti haluavansa pois.

Muun muassa The Times kertoo, että Kylian Mbappé haluaa poistua pariisilaisseurasta juuri alkaneen kauden päätyttyä.

Raportissa kerrotaan, että PSG-tähti nähtäisiin todennäköisimmin Espanjassa tai Englannissa – kolme seuraa on noussut esiin, Real Madrid, Liverpool ja Manchester United.

Mbappén ja pariisilaisseuran välinen sopimus kirjoitettiin aina kesään 2022 asti, mutta mikäli huhuihin on uskominen, supertähti haluaa poistua Parc des Princesiltä ensi kesänä.

Jos katsoo potentiaalisinta seuraa itse pelaajan puolelta, niin Liverpool on seura, joka nousee ensimmäisenä esiin, sillä Mbappé vaikuttaa olevan hyvin vakuuttunut englantilaisseuran tekemisestä ja saksalaismanageri Jürgen Kloppin kyvyistä johtaa joukkuetta.

Tammikuussa ranskalainen puhui Liverpoolista muun muassa näin: “Mitä Liverpool tekee tällä hetkellä, on hämmästyttävää.”

– He ovat kuin kone, he ovat löytäneet rytmin ja ovat kuin “pelaamme uudestaan, pelaamme taas”.

– Kun katsot heitä, luulet, että kaikki on helppoa, mutta se ei ole helppoa. Kaverit ovat keskittyneitä, he pelaavat pelejä joka kolmas päivä ja voittavat, voittavat, voittavat.

– Esityksiä, joita heillä on ollut, ei vain tapahdu. Olla yhtä häikäilemätön kuin he, johtuu kovasta työstä harjoituksissa ja erittäin hyvästä valmennuksesta.

Liverpoolin hyökkäyskolmikko Mohamed Salah, Roberto Firmino ja Sadio Mané ovat olleet viime vuosina uskomattomassa iskussa ja kolmikon peli on toiminut upeasti.

Salah ja Mané on kuitenkin yhdistetty siirtoo viime aikoina ja tämä voisi tuoda “tilaa” Mbappélle Anfieldillä.

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Jaa