Aika unohtaa Neymar? Griezmann sopeutui Messin ja Suarezin viereen.

Aika unohtaa Neymar? Griezmann sopeutui Messin ja Suarezin viereen

Kesällä Kataloniaan saapunut Antoine Griezmann on sopeutunut Lionel Messin ja Luis Suárezin rinnalle – onko Barcelonan aika unohtaa Neymar?

Se ei ole ollut salaisuus, että Antoine Griezmann on joutunut kamppailemaan asettuakseen Barcelonaan, etenkin Lionel Messi ja Luis Suárezin rinnalle.

Ranskalaishyökkääjä myönsi, ettei hän ole paljoakaan puhunut joukkueen kapteenin kanssa saapumisensa jälkeen, koska molemmat ovat hiljaisia hahmoja.

Griezmannin kannalta huolestuttavaa oli se, kun Messi paljasti, että hän ja Suárez jakoivat edelleen Whatsapp-ryhmän yhdessä Neymarin kanssa, ja että eteläamerikkalainen kolmikko puhuu siellä paljon asioita.

Ja häntä ei auttanut se, että Messi sekä Suárez olivat loukkaantuneiden listalla kauden alussa.

Lauantai-illan voitto Eibarista kuitenkin todisti sen, että ranskalaistähti kykenee pelaamaan Messin ja Suárezin kanssa.

Eibar-ottelu oli tähän mennessä 28-vuotiaan Griezmannin vakuuttavin esitys monistakin syistä, etenkin siksi, että se oli vierasottelu.

Itse asiassa, Griezmann ei ollut tehnyt ainuttakaan vierasmaalia Atlético Madridille eikä Barcelonalle sitten helmikuun 16. päivän – pois lukien kesän ystävyysottelut.

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa