Barcelonalle 300 euron sakot liittyen Antoine Griezmannin kesän siirtoon.

Barcelonalle 300 euron sakot liittyen Antoine Griezmannin kesän siirtoon

Espanjan kuninkaallinen jalkapalloliitto on antanut FC Barcelonalle 300 euron sakot sääntöjen rikkomisesta allekirjoittaessaan Antoine Griezmannia.

Atlético Madrid valitti, että Barcelona oli alkanut puhua Antoine Griezmannille ennen kuin hänen ulosostopykälä tippui 120 miljoonaan euroon, ja että La Ligan hallitsevan mestarin olisi pitänyt maksaa alkuperäinen 200 miljoonan euron hinta.

Espanjan kuninkaallinen jalkapallo liitto eli RFEF on vahvistanut torstaina, että katalonialaisseura FC Barcelonalle oli määrätty 300 euron sakko sääntöjen rikkomisesta, mutta kerrotaan myös ,että he aikovat valittaa sakosta.

RFEF totesi lausunnossaan: ” Tämä komitea on tietoinen siitä, että 300 euron maksaminen pelkästään symbolisen eleen lisäksi ei vaikuta seuran rankaisemiseen tässä tapauksessa, mutta luultavasti ohjaa muiden seurojen, jotka saattavat olla tässä tilanteessa tulevaisuudessa, sovittamaan heidän käyttäytymisensä vaadittuihin sääntöihin.

Atlético kertoi lausunnossaan: “On tärkeää korostaa, että FC Barcelona ja pelaajan väliset yhteydet syntyivät heti, kun pelaaja oli ilmaissut aikomuksensa poistua Madridista.”

Vaikka sakko on tämän kokoisessa toiminnassa naurettavan pieni, Barcelonan sanotaan harkitsevan muutoksenhakua, koska sen hyväksyminen katsottaisiin syyllisyyden myöntämiseksi.

Ranskalaishyökkääjän ulosostopykälä laski 200 miljoonasta eurosta 120 miljoonaan euroon 1. heinäkuuta ja Blaugrana ilmoitti 12. heinäkuuta 28-vuotias Griezmannin allekirjoittaneen viiden vuoden sopimuksen seuran kanssa.

Barcelonan kauden aloitus ei ole ollut toivotunlainen, sillä hallitseva mestarin tilastot kuudesta ensimmäisestä ottelusta on kolme voittoa, yksi tasapeli ja kaksi tappiota.

Yllä mainituilla tilastoilla ansaitsee sarjataulukossa 6. sijan.

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa