Ernesto Valverden aika lopussa - palaako Xavi Camp Noulle?

Ernesto Valverden aika lopussa – palaako Xavi Camp Noulle?

FC Barcelona-manageri Ernesto Valverden aika kataloniassa on tulossa päätökseen ja seura etsii miehelle korvaajaa – Xavi takaisin Camp Noulle?

ESPN:n lähteiden mukaan Ernesto Valverden odotetaan siirtyvän syrjään kesään mennessä ja seuralegenda Xavi Hernándeziä pidetään todennäköisimpänä korvaajana.

Tietojen mukaan Barcelonan urheilujohtaja Eric Abidal ja toimitusjohtaja Oscar Grau tapasivat seuran entisen tähden perjantaina Qatarissa – Xavi valmentajaa Qatarissa Al Saddia.

Abidal ja Grau matkustivat Saudi-Arabiasta, jossa Barcelona pelasi ottelun Atlético Madridia vastaan torstaina, Qatariin tavatakseen Xavin.

Barcelonan kerrotaan haluavan, että Xavi saapuisi Camp Noulle välittömästi, mutta asiat eivät tapahdu sormia napsauttamalla – Tietojen mukaan Xavi kertoo päätöksestään tänään.

Xavin johtama Al Sadd kohtaa tänään Al-Rayyanin ja mies haluaa keskittyä ensin otteluun.

Qatarin vierailun päätarkoitus oli kartoittaa Ousmane Dembélén tilannetta – ranskalaistähdellä on meneillään kuntoutus Dohassa.

Seuraa läheltä seuraavat lähteet kertoivat, että matka Qatariin päivä Atlético -tappion jälkeen oli sattumaa, mutta paljasti, että Xavin paluu Camp Noulle on varteenotettava vaihtoehto.

Al Sadd, jota Xavi valmentaa tällä hetkellä, antoi sosiaalisen median välityksellä lausunnon, jossa he sanoivat: “Xavin palaaminen Barcelonaan on normaalia ja odotettavaa, koska se on hänen seuransa, se on hänen ensimmäinen kotinsa ja hänen täytyy palata sinne tulevaisuudessa, mutta tänään Xavi on Al Saddin valmentaja.”

Lue myös:
Vain Urheiluvetojen lukijoille: Talleta 25€ – saat 75€ pelirahaa!

Jaa