Gareth Balen mitta tuli täyteen: Walesilaishyökkääjän välit Päävalmentaja Zinedine Zidanen kanssa ovat tulehtuneet entistäkin enemmän.

Gareth Balen mitta tuli täyteen – ottaa lähtöpassit ensi kesänä?

Gareth Balen mitta tuli täyteen: Walesilaishyökkääjän välit Päävalmentaja Zinedine Zidanen kanssa ovat tulehtuneet entistäkin enemmän.

Espanjalaisseura halusi jo viime kesänä eroon Gareth Balesta, mutta se osoittautui vaikeaksi, sillä Bale ei halunnut itse jättää seuraa. Tästä seurauksena Zidanen ja Balen välit ovat olleet jo pitempään tulehtuneina.

Nyt näyttää siltä, että ranskalaisluotsin haave tulee toteutumaan.

Balen mitta tuli täyteen, kun Zidane ei valinnut walesilaishyökkääjää edes penkille viime viikolla käytyyn Mestarien liigan otteluun Club Bruggea vastaan.

Madridilaislehti AS kertoo, että Bale on ilmoittanut seuran johdolle halukkuutensa lähteä seurasta ensi kesänä.

Aiemmin ongelmaksi Realin ja Balen välillä on ollut pelaajasta maksettava palkka. Vuonna 2016 Bale solmi Realin kanssa vuoteen 2022 kestävän sopimuksen, joka tuo miehelle yli 600 000 eurontienestit viikossa.

Bale ei ole halunnut lähteä seurasta, sillä juuri millään muulla seuralla ei ole haluja maksaa hänelle yhtä kovaa palkkaa.  Muutamia tuollaiseen jättipalkkaan kykeneviä maksajia löytyisi, mutta Balen ongelmina on ollut väärä maa ja liiga. Miehen mukaan hänen perheensä viihtyy hyvin Madridissa, joten siirto ei ole varmasti helppo myöskään perheenjäsenille.

Pikku hiljaa näyttää siltä, että 30-vuotias hyökkääjä joutuu toden teolla alkaa etsiä itselleen uutta seuraa.

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa