Jatkaako Lionel Messi Barcelonassa?

Jatkaako Lionel Messi Barcelonassa? Eric Abidal: “Olen myönteinen”

Jatkaako Lionel Messi Barcelonassa? Tulevaisuus on viime aikoina muuttunut kysymysmerkiksi, mutta katalonialaisseuran toivo uudesta sopimuksesta elää.

FC Barcelonan urheilujohtaja Eric Abidal on vahvistanut, että seura neuvottelee Lionel Messin kanssa uudesta sopimuksesta.

Argentiinalaistähti siirtyi katalonialaisseuran palvelukseen jo vuonna 2001 ja on viettänyt siellä koko ammattilaisuransa.

Aikaisemmin syksyllä 32-vuotiaan Messi tulevaisuus muuttui kysymysmerkiksi, kun ilmeni, että hän voi jättää katalonialaisseuran kunkin kauden lopussa.

Viisinkertainen Ballon d’Or -voittajan edellinen sopimus kirjoitettiin vuoteen 2021 saakka, mutta Abidal toivoo, että uudet ehdot voidaan sopia pian.

– He keskustelevat jo, Abidal sanoi Mundo Deportivolle.

– En tiedä, onko meillä uutisia pian, koska päätös riippuu pelaajasta, mutta seuran puolesta toivo, että se tapahtuu pian.

– Se tiedetään, kun se tiedetään, mutta olen myönteinen.

Viime kuussa tuli kuluneeksi 15 vuotta siitä, kun Messi debytoi Barcelonan edustuksessa 17-vuotiaana. Argentiinalainen on tehnyt uransa aikana yli 600 maalia Barcelonassa ja voittanut 34 palkintoa, joista kymmenen on La Liga -mestaruutta, neljä Mestarien liigan voittoa.

Messi ja Barcelona ovat uusineet sopimuksen kahdeksan kertaa, joista viimeisin allekirjoitettiin vuoden 2017 lopussa – sopimus sisältää jättimäisen 700 miljoonan euron vapautuslausekkeen, mutta kuten todettu, Messi voi lähteä Kataloniasta ilmaiseksi, mutta vain Euroopan ulkopuolelle.

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa