Ousmane Dembélé pitää ajatuksesta pelata Liverpoolissa?

KUVAT: Ousmane Dembélé pitää ajatuksesta pelata Liverpoolissa?

FC Barcelonan laitahyökkääjä Ousmane Dembélé pitää ajatuksesta pelata Liverpoolissa? Tykkäsi kuvasta, jossa itse on Liverpool-paidassa.

Ousmane Dembélé on antanut Liverpool-faneille pienen toivon kipinän tykättyään sosiaalisessa mediassa kuvasta, jossa ranskalainen on Liverpool-paita päällään yhdessä Trent Alexander-Arnoldin kanssa.

22-vuotias ranskalaispelaaja on ollut Kataloniassa tiukkojen siirtohuhujen pyörittämänä – Barcelonan tiedetään olevan valmis luopumaan laitahyökkääjästään, mikäli sopiva kauppa syntyy johonkin suuntaan.

Liverpoolin taas on huhuiltu olevan kiinnostunut Dembéléstä – ainakin osa faneista tuntuisi pitävän ajatuksesta, että mies saapuisi Anfieldille.

Jürgen Kloppilla on valmiiksi käytössään melkoinen hyökkäysarsenaali, mutta saksalaismanagerin kerrotaan punnitsevan mahdollisuutta lisätä nuori ranskalainen ryhmäänsä.

Instagram-käyttäjä o.21dembele on pyöritellyt enemmänkin tuota ajatusta, että Dembélé saapuisi Liverpooliin.

Dembélé saapui Borussia Dortmundista Barcelonaan elokuussa 2017, kun seura maksoi miehestä kovan 120 miljoonan euron hinnan – huhut väittävät, että Barcelona on valmis luopumaan hänestä jopa alle 100 miljoonan euron hinnalla.

Mies ei ole päässyt täysin mukaan Ernesto Valverden ydinryhmään – loukkaantumiset ovat varmasti vaikuttaneet osittain asiaan.

Ranskalaiselle on kertynyt reilussa kahdessa vuodessa vain 74 ottelua Barcelona-paidassa.

Lue myös:
Urheiluvedot Exclusive: Talleta 25€ – saat 75€ pelirahaa!

Jaa