Kymmenen joukkuetta, joita vastaan Lionel Messi ei ole tehnyt maalia.

Kymmenen joukkuetta, joita vastaan Lionel Messi ei ole tehnyt maalia

Barcelona-kapteeni Lionel Messi on pelannut uransa aikana 78 joukkuetta vastaan, joista kymmentä vastaan hän ei ole onnistunut iskemään maalia.

33-vuotias Lionel Messi, joka saavutti tiistaina tuon upean 700 maalin rajan Atlético Madridia vastaan, on tehnyt urallaan monenlaisia osumia – tiistai-illan ottelussa argentiinalainen viimeisteli rangaistuspotkun upealla panenkalla.

Kuusinkertainen Ballon d’Or -voittaja on iskenyt 700 maalistaan 630 Barcelona-paidassa ja nämä ovat tulleet 68 eri joukkuetta vastaan – 70 maalia on ymmärrettävästi tullut Argentiinan maajoukkueessa.

“Haastavin” joukkue näistä kymmenestä, joita vastaan Messi ei ole onnistunut vielä maalinteossa, on Inter Milan – Barcelona-kapteeni on kohdannut milanolaisseuran neljästi.

Tässä kymmenen joukkuetta, joita vastaan Messi ei ole onnistunut maalinteossa:

Inter Milan (Italia)
Rubin Kazan (Venäjä)
Xerez (Espanja)
Benfica (Portugali)
Murcia (Espanja)
Napoli (Italia)
Cadiz (Espanja)
Al Sadd (Qatar)
Gramenet (Espanja)
Udinese (Italia)

Argentiinalaistähti saa vielä tämän kauden aikana mahdollisuuden lyhentää kyseistä listaa, kun katalonialaisseura kohtaa Napolin Mestarien liigan neljännesvälierän toisessa osaottelussa – joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen helmikuussa päättyi Stadio San Paololla 1-1 tasapeliin.

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Jaa