MLS-seura LA Galaxy yritti hankkia Lionel Messin ja hyödyntää välittömästi argentiinalaisen eripuran Eric Abidalin kanssa.

Oho! LA Galaxy yritti hankkia Lionel Messin – tarjosi pakoreittiä Barcasta!

MLS:ssä pelaava LA Galaxy yritti tosissaan hankkia Lionel Messin ja siten tarjota argentiinalaistähdelle pakoreitin FC Barcelonasta.

Kun uutiset Lionel Messin ja FC Barcelonan urheilutoimenjohtajana toimivan ex-pelaaja Eric Abidalin näkemyseroista tulivat julkisuuteen, argentiinalaisen avauduttua asiasta poikkeuksellisesti sosiaalisessa mediassa, käynnistyivät huhut argentiinalaistähden lähdöstä välittömästi.

Näitä huhuja villitsi entisestään se, että Messillä on sopimuksessaan joka kauden jälkeen purkupykälä, minkä myötä hän voi vaihtaa maisemaa ilmaiseksi; tällainen samanlainen pykälä löytyi aikanaan myös Xavin ja Andres Iniestan sopimuksista.

MLS-seura Los Angeles Galaxy ei kuitenkaan jäänyt odottelemaan kesään Messin ratkaisua pykälän käytöstä, vaan he pyrkivät hyödyntämään Messin ja Abidalin välisen eripuran välittömästi.

Eteläamerikkalaistoimittaja John E. Rojas nimittäin tietää kertoa Galaxyn edustajien ottaneen yhteyttä Messin edustajiin tiedustellakseen, olisiko tällä haluja siirtyä pelaamaan Yhdysvaltain pääsarjaan.

Näissä keskusteluissa kalifornialaisseura vetosi nimenomaan pakoreitin tarjoamiseen.

Zlatan Ibrahimovicin jätettyä LA Galaxyn viime kauden jälkeen, seuralla on melkoisesti tilaa palkkabudjetissaan uuden merkittävän hankinnan tekemiseen. Messistä ei kuitenkaan tullut tuota hankintaa, sillä kuten kaikki varsin hyvin tietävät, hän pelaa edelleen kataloonijätin riveissä.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
Kaikki Urheiluvedot.com:n ilmaiset vetovihjeet täältä!

Jaa